Announcement
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid C.F.
Collapse
X
-
-
Ovaj decko je bio neka vrsta takmicenja za najbolji klub na svijetu i naravno Real je dobio utakmicu...pricam o Norvezaninu naravno
Da kazes bio 100 miliona ne moze ga niko platiti pa recimo plata 15 miliona ko ce mu to dati...svi su imali sve uslove da mu daju cak vjerovatno i vise i bolje od Reala su mu nudili,ali Florentino je ipak otac svog zanata
Najveci je Real u ocima djece u to sam se sam uvjerio
Dovode se mladi igraci i Realova transfer politika u odnosu na prije je odlicnaLast edited by AK47; 26-01-15, 16:09.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Akane, kako kruze price od ozbiljnih izvora, mali Odegaard je dobio 80k funti nedeljno, a to mu verovatno nije niko ponudio, jer je momak zapravo jos klinac, i to je priznaces bas mnogo za njegovo doba i pravi luksuz je to priustiti, verujem da neki prvotimci u Realu, nemaju toliko, mozda gresim.
Pritom se i stavlja teret na momka, jer se u startu ogromne stvari ocekuju od njega. Plus je u deal-u navodno ukljuceno da mu cale bude u strucnom stabu Castille. Tako da pusti ti praznu pricu, ko je nudio najbolje uslove, tamo je i otisao, kakva ljubav i velicina. Mada svakako nema sumnje ko je najveci klub.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
-
-
Dobro je...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostAkane, kako kruze price od ozbiljnih izvora, mali Odegaard je dobio 80k funti nedeljno, a to mu verovatno nije niko ponudio, jer je momak zapravo jos klinac, i to je priznaces bas mnogo za njegovo doba i pravi luksuz je to priustiti, verujem da neki prvotimci u Realu, nemaju toliko, mozda gresim.
Pritom se i stavlja teret na momka, jer se u startu ogromne stvari ocekuju od njega. Plus je u deal-u navodno ukljuceno da mu cale bude u strucnom stabu Castille. Tako da pusti ti praznu pricu, ko je nudio najbolje uslove, tamo je i otisao, kakva ljubav i velicina. Mada svakako nema sumnje ko je najveci klub.
Pocelo se vise voljeti novac nego fudbal... jedini primer je Bane Ivanovic koji ima (neznam dali sad jos uzima toliko) 60 000 funte nedeljno...
E sad ti zamisli ovog balvana Kristijansena da uzima 40 000 funte a Bane Ivanovic 60 000
Comment
-
Zapravo ima 20k nedeljno taj vas Christiansen, a i to je bio shok za mnoge, kad su saznali.
Zamisli sad cetiri puta vise, za dve godine mladjeg momka, ili bolje reci klinca.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
-
Srecan rodjendan CR-uProtiv Atletika da ga proslavis na najbolji nacin
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Sretan rodjendan i sve najbolje legendi Reala,jednom od najboljih igraca ikada i sigurno najvecoj masini kada je fudbal u pitanju....neki u 30. godini zivota polako zavrsavaju karijeru,a on izgleda kao da je tek poceo
Nazalost bas lose vijesti ovih dana po Real Madrid.James mozda do kraja sezone van terena,Marcela,Pepea i Ramosa nema za derbi(Ramos i Pepe povrede dok Marcelo ima kartone) pa ce odbrana biti bas okrnjena sada za vikend
Jedina dobra vijest je da je kosarkaska sekcija dobila vjecitog rivala 24 kosa razlikeZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Nisam gledao tekmu cijeli dan sam morao biti vani nazalost,ali ovo je bruka i sramota samo toliko cu reci nista me ne zanima kako je bilo...Carlu je vrijeme da iz ovih meceva izvuce neku pouku i da promijeni nesto jer ovaj recept ocigledno s njima ne prolaziZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Kada se vracaju Pepe i Modric?Iz meca u mec sve vise se oseca izostanak Modrica...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment