Announcement
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid C.F.
Collapse
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Ne znam da li je ko spomenuo, ali Ronaldo postao rekorder po broju golova u kalendarskoj godini u LS, sa 14 golova.
Sada ce jos natrpati Kopenhagen i Galatu i mogao bi u grupnoj fazi imati isti broj golova kao prosle sezone u celom takmicenju.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Majstor!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostNe znam da li je ko spomenuo, ali Ronaldo postao rekorder po broju golova u kalendarskoj godini u LS, sa 14 golova.
Sada ce jos natrpati Kopenhagen i Galatu i mogao bi u grupnoj fazi imati isti broj golova kao prosle sezone u celom takmicenju.
Comment
-
Ma, tesko mi da poverujem da jeste, ali i da je to tacno, koga briga, realno su uslovi bili idealni da predje u Arsenal, sve se poklopilo za Wengera i ovaj majstorski iskesira ponudu koja je nepristojna cak i za Real. Zasto da se zajebava pored gomile zvezda u Realu, kad mozes biti car u Arsenalu.
Elem, ovo mi genijalno...
sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Real Madrid's starting XI: Diego López, Varane, Pepe, Khedira, Cristiano Ronaldo, Benzema, Bale, Xabi Alonso, Carvajal, Arbeloa & Modric.
Real Madrid's bench : Casillas, Nacho, Jesé, Morata, Di María, Isco & Illarra.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Jos da izbaci Svedjane i da mu daju vise tu zlatnu loptu.
Dobar je Bilal, ali Ronaldo nije normalan. Nestvarno sta covek radi, ne samo na startu nove sezone, vec u celoj godini. Tesko da moze vise od ovoga da se uradi.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Pa dobro, nisu se uvek gledale nagrade tj trofeji. Messi je dobio na osnovu golova, a osvojio samo Kup Kralja.
Samo eto, velika verovatnoca da ce Bilal uzeti. Doduse, Ronaldo je u svadji sa matorim, tako da su sanse jos manje da dobije nagradu.sigpic
Comment
Comment