Na Real Madrid TV-u izaslo da je placen 84+7 i da mu je plata oko 10 miliona eura,ne vjerujem bas da lazu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid C.F.
Collapse
X
-
Vec su rekli da ce lagati da bi Ronaldo bio miran i spokojan. Dobice Portugalac sad novi ugovor pa ce biti placeniji, a i ne sumnjam da ce Levi propustiti sansu da kaze koliko ga je stvarno prodao, falice se godinama ako je najskuplji, a ako BBC kaze da jeste, onda jeste.
Real je rekao i Iljaramendi 30-32, pa se ipak ispostavilo da je 39.sigpic
Comment
-
Stvarno ne znam zasto bi Cristianu pucao kurac kolko je Bale placen. Po pravilima inflacije Ronaldo je placen duplo od Balea.. Puca Ronaldu kurcina sto je ovaj skuplji, ako je on bolji. On nema sta da se dici transferom ako je bolji na terenu.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostStvarno ne znam zasto bi Cristianu pucao kurac kolko je Bale placen. Po pravilima inflacije Ronaldo je placen duplo od Balea.. Puca Ronaldu kurcina sto je ovaj skuplji, ako je on bolji. On nema sta da se dici transferom ako je bolji na terenu." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostStvarno ne znam zasto bi Cristianu pucao kurac kolko je Bale placen. Po pravilima inflacije Ronaldo je placen duplo od Balea.. Puca Ronaldu kurcina sto je ovaj skuplji, ako je on bolji. On nema sta da se dici transferom ako je bolji na terenu.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Meni svi najdrazi odose iz Reala,grande Pipita otisao,Mesut velemajstor ode,Iker klupa,Xabi se povrijedio
Ostali Di Magia,Ramos i gotivim ovog malog Illarru sto je dosao
Ali Mesut i Pipita u istom prelaznom roku,htio Wenger obojicu zna profa nije budalaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
-
Originally posted by Gangrena View PostE moj batice ego tu radi veliki problem ...
42.5 m funti za Ozila, BBC kaze Done Deal izmedju Reala i Arsenala, sutra medicinski
Inace kakav ego, rekao sam vam, EGO stvoren od medija. On jeste arogantan, ali toliko lud ne vjerujem da jeste..sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View Posthaj ba Sigmunde Frojde na Arsenalovu temu pa mi palamudi a ne ovdje
42.5 m funti za Ozila, BBC kaze Done Deal izmedju Reala i Arsenala, sutra medicinski
Inace kakav ego, rekao sam vam, EGO stvoren od medija. On jeste arogantan, ali toliko lud ne vjerujem da jeste.." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostStvarno ne znam zasto bi Cristianu pucao kurac kolko je Bale placen. Po pravilima inflacije Ronaldo je placen duplo od Balea.. Puca Ronaldu kurcina sto je ovaj skuplji, ako je on bolji. On nema sta da se dici transferom ako je bolji na terenu.
i ja kontam, to samo mediji bljuju gluposti, čuj Ronaldu bitno da bude njegov transfer najplaćeniji
jedino što bi mogao tražiti je novi ugovor, što je i logično jer ipak koliko se on samo nadavao golova u Realu, asistencija itd
Comment
Comment