Pa sta je igrao Zinedin Zidan nego Ozilovu poziciju,a Ozil i jeste prvi kreator Reala i to radi na najbolji moguci nacin.Alonso je 2. kreator i covek koji loptu ima nesto vise tek kad treba smirivati igru i covek koji najmanje na svetu gresi od svih igraca,cak i od Pirla.Pastore i Ozil igraju istu poziciju,dakle AMC receno jezikom FM tako da bi onda Mesut isao na klupu u slucaju Pastoreovog dolaska.Realu ni ne trebaju neka specijalna pojacanja,vec najvise uigravanje i usavrsavanje taktickih zamisli velikog Murinja.Mogu oni i sa trenutnim timom da nadigraju Barsu,samo im treba jos malo vremena ali i velika mentalna sposobnost.Nije ta Barsa tako superiorna,uostalom to je 2010 vidjeno na Djuzepe Meaci.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid C.F.
Collapse
X
-
D-Wade ne pricamo o Barseloni, i oni su isti...sve sto kazem za Real,vazi i za Barselonu.
Tvoje pitanje "A sta ako se povredi?"
Znaci treba dovesti Sahina,pa ako se on povredi tu je Pastore,pa ako se on povredi treba da tu bude jos jedan,bio bi Fabregas idealan itd. (nije bitan redosled i kvalitet)
Pa onda najbolje da kupi tim sveta, i drugi tim sveta.;)
I da talenti (mada su vec odlicni igraci) sede na klupi Reala ili Barselone i cekaju povredu Ville,Pedra,Sahina,Ronalda da bi dobili priliku?sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostPa sta je igrao Zinedin Zidan nego Ozilovu poziciju,a Ozil i jeste prvi kreator Reala i to radi na najbolji moguci nacin.Alonso je 2. kreator i covek koji loptu ima nesto vise tek kad treba smirivati igru i covek koji najmanje na svetu gresi od svih igraca,cak i od Pirla.Pastore i Ozil igraju istu poziciju,dakle AMC receno jezikom FM tako da bi onda Mesut isao na klupu u slucaju Pastoreovog dolaska.Realu ni ne trebaju neka specijalna pojacanja,vec najvise uigravanje i usavrsavanje taktickih zamisli velikog Murinja.Mogu oni i sa trenutnim timom da nadigraju Barsu,samo im treba jos malo vremena ali i velika mentalna sposobnost.Nije ta Barsa tako superiorna,uostalom to je 2010 vidjeno na Djuzepe Meaci.
To i ja pokusavam reci, da Realu ne treba niko vise (mozda 1 stoper ili napadac, ali nista vise od toga), uigranost je najpotrebnija, da budu kao ekipa duze vremena zejdno i naravno da ce dobiti Barcelonu.
Moze se ona itekako dobiti, to je ucinio i Chelsea, to je ucinio i Inter. Nije to nikakav bauk!Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Da, jeste Ozil kreator Reala, i sta kada se on zatvori ? Pastore moze da igra i centralnog veznog, nije mu ofanzivni vezni primarna pozicija. Ja samo kazem da ce covek biti pojacanje, nisam rekao da ce Real crknuti ako on ne dođe.
Nisu Realu potrebna posebna pojacanja, samo kazem da bi bio pojacanje, sto je cinjenica.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostDa, jeste Ozil kreator Reala, i sta kada se on zatvori ? Pastore moze da igra i centralnog veznog, nije mu ofanzivni vezni primarna pozicija. Ja samo kazem da ce covek biti pojacanje, nisam rekao da ce Real crknuti ako on ne dođe.
Nisu Realu potrebna posebna pojacanja, samo kazem da bi bio pojacanje, sto je cinjenica.sigpic
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostDa, jeste Ozil kreator Reala, i sta kada se on zatvori ? Pastore moze da igra i centralnog veznog, nije mu ofanzivni vezni primarna pozicija. Ja samo kazem da ce covek biti pojacanje, nisam rekao da ce Real crknuti ako on ne dođe.
Comment
-
Evo primer, Barselona-Real, Ozil totalno nevidljiv, Alonso nije uspeo da preuzme ulogu plejmejkera, jer je imao previse obaveza u defanzivi. Mourinho sada nema adekvatnu zamenu za Ozila, pa je Real morao da igra na krila, pa se sve svodilo na situacije gde sve zavisi od igre 1 na 1 od Di Marie i Ronalda, i svi smo videli do cega je to dovelo. Sahin je odlican igrac, ali je Pastore po meni bolji. Ako ne dođe, nema veze, Sahin ce igrati.....
Ja ne racunam meceve sa Malagom i kompanijom, jedino je vazno protiv Barse dobro odigrati, jer se tu u vecini slucajeva resava prvak, a ove sezone je Ozil bio ocajan protiv Barse.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostEvo primer, Barselona-Real, Ozil totalno nevidljiv, Alonso nije uspeo da preuzme ulogu plejmejkera, jer je imao previse obaveza u defanzivi. Mourinho sada nema adekvatnu zamenu za Ozila, pa je Real morao da igra na krila, pa se sve svodilo na situacije gde sve zavisi od igre 1 na 1 od Di Marie i Ronalda, i svi smo videli do cega je to dovelo. Sahin je odlican igrac, ali je Pastore po meni bolji. Ako ne dođe, nema veze, Sahin ce igrati.....
Ja ne racunam meceve sa Malagom i kompanijom, jedino je vazno protiv Barse dobro odigrati, jer se tu u vecini slucajeva resava prvak, a ove sezone je Ozil bio ocajan protiv Barse.sigpic
Comment
-
Sahin vrlo dobro zna da njemu i ovako nije zagarantovano mesto u Realu. On, ja se nadam nije pao s kruske, pa da misli da ce odmah igrati u Realu. Morao je racunati da ce Real eventualno dovesti jos nekog igraca koji bi mu mogao biti konkurent. Ja nigde nisam video da ce on sigurno igrati u prvoj iako ne dođe niko od igraca u Real.sigpic
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostEvo primer, Barselona-Real, Ozil totalno nevidljiv, Alonso nije uspeo da preuzme ulogu plejmejkera, jer je imao previse obaveza u defanzivi. Mourinho sada nema adekvatnu zamenu za Ozila, pa je Real morao da igra na krila, pa se sve svodilo na situacije gde sve zavisi od igre 1 na 1 od Di Marie i Ronalda, i svi smo videli do cega je to dovelo. Sahin je odlican igrac, ali je Pastore po meni bolji. Ako ne dođe, nema veze, Sahin ce igrati.....
Comment
-
Pa da, ali Real ima dosta polivalentnih fudbalera, koji mogu da igraju vise pozicija. Ja samo kazem, dolaskom Pastore-a bi Real bio jaci, a ako ne dođe, dobri ce ostati. Samo sam to rekao. Ja nigde nisam naveo da se on mora dovesti, samo sam rekao da bi dobro dosao.
Kao sto je Nash rekao, kada bi Pastore dosao, Real bi mogao ovako da igra:
....................................Iker.......... ..........................
Ramos...................Pepe...........Carvalho... ..............Coentrao/Marcelo
...............................Alonso.........Ozil .........................
Ronaldo..............................Pastore...... .....................Di Maria
.......................................Benzema/Higuain.......................................Last edited by D-Wade; 04-07-11, 22:42.sigpic
Comment
-
Originally posted by miki1 View Postalonso,to je ubedljivo najgori kreator kojeg sam gledao
A sto se tice mjenjanja kapitenske trake to Mou zeli uraditi jer Casillas ne moze npr prigovarati sudije ako je neka diskutabilna odluka,a kapiten upravo sluzi za to jer je on jedini koji smije to raditi i zato trazi nekog ko je igrac,a ne golman.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Originally posted by Krle View PostStvarno očajni treneri, pogotovo Murinjo!Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
Comment