Zinedin Zidan novi direktor Reala. Mou šta kaze to Florentino uradi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid C.F.
Collapse
X
-
Eh sta su radili on i Ronaldo, kakav je to atomski fudbal bio.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Iskreno nista to nije bilo specijalno,trebali su da haraju Evropom a osvojili su samo jednu Primeru.Jesu to 2 najbolja igraca koje sam gledao i Messi je treci zajedno sa njima ali to sto imaju odlicni klipovi njihove zajednicke igre i njihovih kombinacija,ne znaci da su kidali.YouTube je opticka varka fudbala.sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostIskreno nista to nije bilo specijalno,trebali su da haraju Evropom a osvojili su samo jednu Primeru.Jesu to 2 najbolja igraca koje sam gledao i Messi je treci zajedno sa njima ali to sto imaju odlicni klipovi njihove zajednicke igre i njihovih kombinacija,ne znaci da su kidali.YouTube je opticka varka fudbala.
Sta bi Ronaldo jos uradio da ga povrede nisu unistile. Najbolji napadac kojeg sam ja gledao, za mene licno najbolji svih vremena.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostNisam ja mislio sta su zajedno radili, vec individualno, Ronaldo je terorisao odbrane u Italiji, a Zizou je bio Zizou.
Sta bi Ronaldo jos uradio da ga povrede nisu unistile. Najbolji napadac kojeg sam ja gledao, za mene licno najbolji svih vremena.sigpic
Comment
-
Ja pored Zvezde za koju navijam od svoje trece godineMnogo volim i Real Madrid
Mnogi bi rekli da je to klub koji kupuje vec gotove igrace... Istine ima u tome ali ipak Real ima 9 evropskih titula imao je najbolje igrace ikada u svojim timovima. Svaka generacija je bila super osim one 90-tih
I Zvezda ih je tukla 4-2 ali dobro tad je Zvezda ipak igrala maestralan fudbal sa time ce se sloziti vecina i suppose
Comment
-
sigpic
Comment
-
Pa ne znam, bice uglavnom zanimljivo, prica se da bi Real hteo da proda Higuain-a, pa da plate pare koje Atletico trazi za Aguera, mada cisto sumnjam da ce se to desiti. A, negde sam video, da Real hoce da prebaci Ronalda u napad, a Marcelo da se pomeri na krilo, jer ce Coentrao da popuni poziciju levog beka. Danas se pojavila informacija da su ponudili 40 miliona funti za Cesc-a, za kojeg se nadam da nece doci.
Nekako je Callejon dosao samo kao zamena u slucaju brojnih povreda, steta, mada, mozda i dobije priliku. Zna se da Mourinho svima pruza sansu.sigpic
Comment
-
Da me ne shvatis pogresno, ali Real vec ima PUNOOO veznjaka. Ako ne prodaju bar 2-3, tek onda nece dobiti sansu. Mislim, ne bih ja voleo nista lose momku, samo se plasim da ce zavrsiti kao ovi.
Ne verujem tek da ce Sesk doci. Pa tu su Alonso, Sahin, Ozil, Kedira, Kaka + gomila rezervi.sigpic
Comment
-
Ma znam, otici ce sigurno neki igraci, a sto se mene tice, Realu treba jedan dobar stoper, kao zamena u slucaju povrede Pepe-a ili Carvalho-a.
Ima Real dobre igrace na svim pozicijama, i prakticno im pojacanja nisu potrebna.sigpic
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostMa znam, otici ce sigurno neki igraci, a sto se mene tice, Realu treba jedan dobar stoper, kao zamena u slucaju povrede Pepe-a ili Carvalho-a.
Ima Real dobre igrace na svim pozicijama, i prakticno im pojacanja nisu potrebna.sigpic
Comment
Comment