UPOZORENJE SVIMA: Nekoliko postova je obrisano zbog neprikladnog rečnika, sledeći put idu kazneni poeni.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FORMULA 1 2018 ROLEX BRITISH GRAND PRIX (Silverstone)
Collapse
X
-
Originally posted by Nikoletina View PostMora dobit kad najboljeg vozača na svetu udari... Komedija. A Hamilton plače kao da vozi Sauber
Originally posted by Alan View PostKazna za Kimija je nebitna upropastio je Hamiltonu visok plasman i to nikakva kazna nece vratiti, verujem da nije bilo namere tako da nije ni morao biti kaznjen. Meni je zanimljiva druga stvar, navijaci Ferarija likuju, odobravaju i brane potez Raikonena a u situaciji kad neko o Ferarijevih vozaca napravi gresku i bude izbacen ospu drvlje i kamenje na onog drugog Maxa naprimer. Ne smem ni da zamislim sta bi bilo da je Botas naprimer izbacio Vetela. Strasna ne objektivnost, Verovatno necu vise ucestvovati na forumu. Pozdrav svima.Last edited by Sam Hornish Jr.; 08-07-18, 17:37.Titule i pobede ne znače mnogo, jer je to do razine bolida koje imate u karijeri Sergio Perez
Comment
-
Uf kakva trka, sjajno zato se voli F1 !!! 4 kada su bili posle safety cara fenomenalno.Cestitke svima, sjajna vožnja, incident na početku trkački greska kimija Al dešava se. Kao i sam kaže pogrešio sam kažnjen teraj dalje. Jedna velika veličina. Hamilton je sampion sam sebi, koliko paklen vozač, a tako da izvine fanovi ljakse strasno. Uraditi ovo domaćoj publici sramotno a tek izjava..Maksa karma pa ne može svaki put na Kimiju da glumis Šumahera i nisi to... ali sjajan duel su imali i bogame redovno pocinje da dere Rikija.Vettel doktorski.. zao mi botasa Al ipak si klasičan drugi vozač nećeš biti sampion kao kimi.. toliko je bilo dobro da na ostale nisam ni obraćao pažnju. Lekler je budućnost ferarija međjutim mislim da ako ostane ovako do kraja da neće ništa menjati dogodine crveni. Velik je to pritisak.meklaren je samo imeni ništa više nažalost. Sramotni su
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostStari, dobri Max ne pada mu na pamet da napada Luisa ali zato je uvek tu kad treba neko s.anje da napravi Ferariju.
Originally posted by Nikoletina View Post
Možeš ti imat 10 titula, al džaba ti kad nisi ni pravi profesionalac, a ni čovek...Last edited by Sam Hornish Jr.; 08-07-18, 17:49.Titule i pobede ne znače mnogo, jer je to do razine bolida koje imate u karijeri Sergio Perez
Comment
-
Originally posted by Sam Hornish Jr. View PostVama nije dovoljno sto je Kimi udario Hama i bacio ga na zacelje nego sad trazite od Maxa koji prema njegovim recima ima 80 'konja' slabiji motor da izvede nemoguce.If a bike and rider coming past you three feet from your face at 180mph down a hill on a public road doesn’t raise even a grin, you are already dead.
Comment
-
Cek cek. Pa Botas se ne secam da je prosle sezone jednom bio kaznjen a 2 puta je usrao Kimiju trku. Kakve sad ima veze da l' je u pitanju Hamilton, Bottas, Ric ili Max? Namere nije bilo sigurno. Dobio je kaznu, odradio ju je I to je to. Ham odvozio trku svoju, ispravio koliko se moglo ispraviti, malo srece I izvukao se ekstra. Malo manje srece da je imao, ne bi ni trku zavrsio.
Nikad nece biti pravi sampion jer ima klosarsko ponasanje. Prvo je ispalio sopstvenu publiku koja je jedna od najboljih u F1, a onda I ovakva izjava. Ajd da ga je Vettel skrcao, pa I da razumem, ali da lik ovakvu teoriju zavere ima a vozac je Kimi. Mozda najveci lik I gospodin u F1 trenutno. Ne znam samo kakav covek moras da budes. Ista pricao kao I sa Rosbergom kad mu je crkao motor. Optuzis ekipu da te sabotira, a pumpaju ti milione u dzepove I imas mehanicare koji nocima ne spavaju da bi tI imao bolid da se trkas. Da sam sef ekipe, jos tad bih zavrsio pricu, pa nek je Prost ili bilo ko drugi licno.Last edited by colke995; 08-07-18, 18:12.sigpic
Comment
-
A da li bi Botas usao u ovakav duel sa Hamiltonom? Mesas babe I zabe.
Ja razumem da su ljuti, isfrustrirani I sve to, normalno je. Ali sacuvaj makar malo dostojanstva. Misli sta hoces, zadrzi za sebe I teraj dalje. A ne sad I Wolf da daje neke insinuacije bez potrebe.
Mislim nek trabunjaju, njima ce ici na stetu.sigpic
Comment
-
Comment