C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Agreement for the termination of Pep Segura's contract
The Sporting Manager Football leaves Barça
Comment
-
Gledao sam delove prvog poluvremena, neverovatna inferiornost Barselone u pojedinim trenucima.
Izgubljena lopta ispred šesnaesterca, profesor Inijesta i još par utisaka zaokružuju sliku o debeloj nekompetentnosti Valverdea.
Veliki problem Barselone su očigledne fudbalske neznalice u upravi, od idiotskih dresova, preko neadekvatnog trenera, evidentni su problemi u tom klubu.C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
-
Sve je to tačno, al ja ne bi pridavao neki značaj tim revijalnim utakmicama na početku sezone, pa još sa kombinovanim timom i rezervistima, bez četvorice standardnih prvotimaca...Nema nekog takmičarskog duha u igračima niti nekih taktičkih ambicija kod trenera. Igra se tek toliko da se ne napravi neki skandalozan poraz, kao napr. Real od Atletika... Mislim da su i rezervisti svesni da im ne vredi da se prviše trude i dokazuju na terenu kad se u Barsi tačno zna ko kosi a ko vodu nosi. Šta vredi napr. Rakitiću što je bio sasvim korektan u tim probama, dao je i extra golčinu, al dugoročno trener već najavljuje da će takav vrsni igrač i nezamenljivi prvotimac zadnjih 4-5 godina biti na ledu. Kao, moraće da se izbori za minutažu...
No, videćemo pravu Barsu kad počne prvenstvo. Često su znali da početak prvenstva odigraju na vrhunskom nivou, pa i sa desetak pobeda u nizu... Ko zna, možda Kutinjo ostane i eksplodira, mislim, u pozitivnom smilu...Možda se Grizman brzo uklopi, Mesiju ne opada motivacija i preko tridesete...igračine su to.Last edited by TopMix; 30-07-19, 19:36.
Comment
Comment