Announcement
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Nisam gledao utakmicu protiv Leganesa. Ukazala se sansa u toj utakmicu za nastup Mirande na poziciji lijevog beka ali Valverde ipak nije htio nista da rizikuje i tu je stavio Vermalena. Mislim da bi Valverde bio najzadovoljniji kada bi mu jos doveli Felainija, to je taj njegov tip igraca.
Inace, od sezone 2019/2020
Spoiler
Comment
-
Fina dorada grba. Najkrupnija promena je uklanjanje FCB skraćenice, što je svakako pozitivno i doprinosi jednostavnosti i simboličkoj čistoći. Takođe je smanjen broj vertikalnih blaugrana pruga.
Grb sadrži četiri osnovna simbola: Barselona, Katalonija, Blaugrana i fudbal.
Pozitivno odrađen upgrade.
Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć TapatokaLast edited by La Jugoslavia; 28-09-18, 17:30.C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
-
Originally posted by Ognjen View PostNisam gledao utakmicu protiv Leganesa. Ukazala se sansa u toj utakmicu za nastup Mirande na poziciji lijevog beka ali Valverde ipak nije htio nista da rizikuje i tu je stavio Vermalena. Mislim da bi Valverde bio najzadovoljniji kada bi mu jos doveli Felainija, to je taj njegov tip igraca.
Inace, od sezone 2019/2020
Spoiler
Grb pristojno odrađen.
Comment
-
Ne mora Pep.
Garsija Pimienta, koji je trenutno trener B tima, je savrseno upoznat sa nacinom rada i stila prepoznatljivog za Barselonu. Uvjeren sam da bi on pridruzio veci broj mladih igraca prvom timu, kao i to da bi igra ekipe bila na mnogo visem nivou. Postojao bi pravi sistem kao sto je bio nekada.
Za grb se slazem.
Comment
-
Originally posted by HeadBurn3r View PostŠta je sa Malkomom? Nema ga ni na klupi u poslednje vreme.
Valverde tako zna da pravi poteze koje nikome nisu jasne, cak ne zna ni on nekad da objasni svoje odluke.
Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
Comment
-
Valverdea je vjerovatno najvise razocarao odlazak Paulinja jer mu je izgleda bitno da u veznom redu ima fizicki dominantnog igraca. Kao zamjena je doveden Vidal sto mi je OK jer Arturo moze da odigra dobro i tehnicki je na solidnom nivou ali nije u redu da sa takvim igracima formiras koncept igre u potpunosti. Zbog toga vezni red nema funkciju koju bi trebalo da ima u Barseloni. Npr. cesto se dolazi u situaciju da Buskets mora da pokriva puno prostora i to stvara probleme.
Comment
Comment