Announcement

Collapse
No announcement yet.

FC Barcelona

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kraj: Getafe 1 - 2 Barcelona (Shibasaki 39'/ Denis Suárez 62', Paulinho 84').

Apsolutno neubedljiva utakmica Barcelone ali na ovakav način se Liga dobija. Dobijaš utakmice protiv slabijih timova, to je ono što pravagne na kraju. Opet Roberto na beku što mi se nikako ne svidja. Samedo dere na beku i ne treba ga štediti već sada. Rotacije ok, ali na beku nikako. Sredina Rakitić, Iniesta mi se ne svidja. Iniesta i ajde ali Rakitić ne sme jedan pas napred da pošalje. Kinez pokazao da je dobar igrač i njega bi u prvu postavu bez ikakvog pitanja. U odbrani dobar, ima veliki korak, čvrt igrač, može lako da istrči kontru i ovako završi u napadu. Ako je u Brazilu udarna igra tog tima, zašto ne bi bio u Barceloni? Denis Suarez kada je ušao, krenulo je sve mnogo brže. Dečko ima tehniku, ima generalno sve samo treba probuditi zver u njemu. Getafe pokazao da nije tim koji ne ume da igra fudbal. Shibasaki postao prvi igrač Japana koji je davao golove i Realu i Barceloni (kakav gol).

Barceloni treba zamena za Piquea koji je sve gori. Dovodi se Mina, kao i verovatno onaj mladi igrač iz Ajaxa. Svakako dobri igrači. Videćemo u šta će izrasti. Umtiti je takva zver. Prodati Suareza sledeće leto i dovesti nekoga. Uz zamenu za Suareza, podmladjivanja odbrane, i jedne klase na sredini, uz prodaju Rakitića, to će biti lep timčić.
    Last edited by ognjen; 19-09-17, 15:36.

Comment

• Mnogo bitna pobeda.. ovakve utakmice često znaju prevagu da naprave u borbi za titulu. Denis Suarez i Paulinho džokeri s klupe, obojica iskoristili šansu kao da su prvoklasni finišeri. Mada Paulinhu davanje golova svakako nije strano.

Deulofeu se trudi jadničko, trči, ali ne zna jbg. Aminujem za Roberta što pričate, kontao da ga ove sezone neću gledati na desnom beku
      Suljo katastrofa već neko vreme... Nadam se da Dembele neće duže pauzirati

Ja bih protiv Eibara ovako izašao

D. Suarez----Paco------Messi
      ------Roberto-----Paulinho
      ----------Mascherano
      Digne - Pique - Umtiti - Semedo

Ili Masch kao štoper, a ovamo Gomes

Comment

• Dembele out 4 meseca...

Comment

• Bitno da se on oporavi za onaj drugi deo sezone, al falice im dosta u medjuvremnu.

Comment

• Kakva steta za Dembelea.
            sigpic

Comment

• Au bre, prvo bilo 2-3 nedelje i dodjosmo do 3-4 mjeseca.

Katastrofa.

Ova sezona prakticno izgubljena za njega, i ovako mu je trebalo vremena da se adaptira a sad jos 3-4 mjeseca van igre...

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Comment

• Bas mi je nejasno zasto je Valverde isforsirao Semeda protiv Eibara, a sad ga nema ni na klupu, zbog moguceg starta u LS? Pa nece Djirona biti ni malo laka, bice mucenje kao protiv Getafea bez ako ih Mesi ne otkljuca brzo. Bolje da na Kamp Nou protiv slabijih igraju Vidal ili Roberto, a ne na ova neugodna gostovanja.

Naredna tri meca: Djirona, Las Palmas, Atletiko Madrid. Ocekujem neki kiks ovdje, igrala je Barsa dosta neubjedljivo i izvukla neke bodove, bojim se da ce im se vratit, iako je realno da do Atletika Madrida imaju sve pobjede. Samo da ne bude 2 kiksa u ove 3 utakmice i da odma rastopimo tu zalihu.
                Real vec lagana tri meca sa zadnim Alavesom, Getafeom i Espanjolom - 3/3 sa 50% snage jer Espanjol ne daj boze da se oznoji, a i Getafe skine gace.

Comment

• I po mom nekom mišljenju Valverde možda previše rotira i ne forsira igrače ali on je trener a za sada rezultati govore da to dobro radi. Npr, protiv Getafea nije išlo i lik uvek dva igrača koji su golovima preokrenuli meč. Za sada je lik maksimalan u ligi. Nije to još uvek neke neverovatna igra ali ne mora ni da bude. Setim se Real Madrida prošle sezone i koliko puta ih Ramos izvlačio. Koliko puta su pobedili minimalcem nekim uz pristojnu, ali samo pristojnu igru. Samedo je igrač koji kada igra daje 200 posto od sebe. Trči i nazad i napred. Uglavnom, čini mi se da Valverde zna šta radi. Puna podrška.

Comment

• Semedo jos ne poce nijednu gostujucu utakmicu.

Inace, Spiegel i Football Leaks odradise svoje i izbacise Dembeleov transfer:

70m odma, 35m sledece godine. 5m za svake 25 utakmica (maksimum 20M) sto odigra.
                    Ako se uzme LS 5M (maksimum 10M), ako se kvalifikujemo za LS 5M (maksimum 10M).
                    3.3M za Dembelea ako se uzme tripleta, i jos neki 6.7M "special bonus" za njega - pretpostavljam zavisi od njegove statistike/timskih trofeja.
                    Plata 12M.

Comment

• Benedito calls off the vote of no confidence against the board at 12,504 signatures, citing the amount of obstacles the club put up as the major reason.

Citam da ce klub pokusati da prodaTurana (jeeeees!), Gomesa i Rafinju u januar. A zamjena Gorecka u slucaju da sva tri odu. Salke bi radije uzeo novce nego se kockao da ode za dzabe u Barsu ili Bajern.

Ne znam, jos jedan netipicni vezni za Barsu, a nesto me podsjeca na Gomesa hah.

Anyway, prodao bih ja Turana i Rafinju, Gomesa ostavio - umije on odigrat dobro zadnjeg veznog tj mozda i najbolje u ekipu posle Busketsa.
                      Paradoks sto ce njega najlakse prodat, pa Rafinju i Turanaa na velike muke.

Comment

• Dugo me nije bilo.. Evo nekih novosti/glasina o željama Barce kada su pojačanja u pitanju. Možda u januaru ode i Deulofeu, Paco kao i Arda. Deu je samo solidan i realno nije za Barcu, kao i Paco. O Ardi se ispričalo sve. Mnogo se priča o zameni za Suareza jer lik što više stari, sve je gori mada je možda i zbog promene pozicije. Uglavnom neće Suarez biti mladji te se traži zamena. Pominje se Time Werner. U klubu su navodno rekli da žele mladog CB-a. Verovatno će to biti Mina. Takodje je veznjak prioritet. Neka zamena za Xavija verovatno. Verujem da će od sledeće sezone Alena biti u prvoj ekipi. Najveći talenat trenutno koji konkuriše za prvi tim.

Comment

• Cini mi se da Valverde ne vidi Alkasera u svojim planovima nesto ozbiljnije, no vidjecemo. Mislim da ce on ostati do kraja sezone, i ako ne bude igrao onda ide sigurno.

Deulofeuu nije lose, ne vidim zasto bi isao u januaru. On igra kada god ima mjesta, tj. kada neko ko je prvi izbor u napadackoj liniji nije spreman onda igra Deulofeu.

Gdje je i sta radi Arda?!

Comment

• Ma kakav Delofeu u januar, to bi tek bila preglupa odluka. Ne znaci ako je los da treba odma da se proda pa da nam opet Serhi Roberto igra krilo ili Vidal

Ali na ljeto vjerovatno ide, jos mu samo otkupna klauzula 20m, a svakako nije igrac za Barsu.

Ovo za Wernera mi nema smisla, ako ce Barsa da igra bez spica zasto bi dovodili spica.. bas nema naznaka da bi Werner mogao igrati po krilu.
                            Bez ako se nece prec na 4-2-3-1 sto ne bih volio, a i u tome slucaju bi morali jos jedno krilo dovodit.

A evo tri-cetri godine se prica o Xavi replacement, nema od toga nista, bice replacement Gorecka koji nije nista nalik al eto.

Comment

• Iniesta de mi vida!!!

Capita dozivotni ugovor dobio. Sjajne vijesti.

Comment

• Baka, ipak je onomad Barto istinu govorio kada je spominjao da ce Inijesta produziti ugovor. Ako se ne varam, cak je i rekao da bi to ovakav ugovor trebao biti.

Comment

Working...
                                X