Kako su prljavi, drcni, bezobrazni..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2018/19 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by psycho.ts View PostJesi li primetio Mesija koliko kolutova napravioZajebo je Nejmara
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ono Milnerovo je bilo za zuti. Bez ikakve potrebe, lopta vec bila izasla u aut. A mogao je komotno da se zaustavi.
Videcemo sta nam nosi drugo poluvreme. Liverpul pred kraj prvog totalno pogubljen. Nadam se da ce biti bolji u drugom.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by psycho.ts View PostJesi li primetio Mesija koliko kolutova napravioZajebo je Nejmara
Krije se od 13 godine u Barseoni mangaš. Maradoni nisi ni do kolena. Sa sve šmkravim nosem u Napoliju čudo pravio.Last edited by Cassius Clay; 01-05-19, 20:53.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostA pa nije Mesi naivan uopste, a de ce pored Busketsa i drustva pa biti, ali i biju ga bogami dobro
Pa koliko su samo penala tražili u ovom čistom poluvremenu.
Comment
-
Solidno poluvreme. Da je Mane bio malo precizniji, i da su digli glavu par puta kad su probili u sesnaest..mogli smo do gola.
Mora Firmino u igru. Ova strategija sa Ginijem kao spicem ne ide dobro.
Steta sto se Keita povredio. Ovo je njegov tip tekme, gde agilnost i brzina dolazi do izrazaja.
Kako je Matip zaspao kod gola. Klasicni Matip...
Mora gol da se da veceras. Barsa je supljikava pozadi.
Послато са SM-A300FU уз помоћ ТапатокаI LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Nikad neću razumeti ovakve ''nazive'' za igrače. Ne volim ni ja Van Dajka, ali nikad ga nisam nazivao nekim glupim nazivima koji više govore o tim osobama nego o igraču. Ali dobro, načitao sam se svega ovde na forumu..Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Originally posted by NemanjaMikser View PostNikad neću razumeti ovakve ''nazive'' za igrače. Ne volim ni ja Van Dajka, ali nikad ga nisam nazivao nekim glupim nazivima koji više govore o tim osobama nego o igraču. Ali dobro, načitao sam se svega ovde na forumu..
To sto neko predje iz jednog u drugi klub nema veze sa ludjskim kvalitetima, uostalom mi odavde ne znamo nista o njihovim ljudskim kvalitetima. Ali kad je covek rasista i grize ljude na terenu, nista dobro ne moze biti u pozadini.
Sent from my WAS-LX1 using TapatalkLast edited by Brian McShtull; 01-05-19, 21:02.
Comment
Comment