Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2018/19 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Uroš View Post
    Jedino gde je Van Dajk možda bolji to je bolji strelac. Ali 1 na 1 bih uzeo Kulibalija jer može da proguta i Salaha i Pavkova
    Tu sam te i čekao.

Sad pogledaj kako smo izbacili Napoli na Enfildu, tj. pogledaj Salahov gol. I onda možeš da ispraviš ovu drugu rečenicu.

Evo ja ću ti postaviti, da ne tražiš.

I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Nije stigao ni da ga povuce
      "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Nego sta cemo ako u Njemackoj vjetar bude jak? Kakve su sanse Klopa i Terminatora iz odbrane?

Comment

• Dobra odbrana protiv top 5 driblera u 16. Čuvao mu sredinu. Golmanova greška. Imao je i par duela gde ga je odneo. Gledao highlights sećam se.

Marks ko Marks, poentira o kapitalizmu a nikako da njegov marksizam da rezultat jer je realno loš i ne osvaja titule.

Comment

• Originally posted by Uroš View Post
            Dobra odbrana protiv top 5 driblera u 16. Čuvao mu sredinu. Golmanova greška. Imao je i par duela gde ga je odneo. Gledao highlights sećam se.
            Pa jbm li ga, slobodno reci pogrešio sam.

Šta je ovde dobra odbrana, izbacio ga kao dete na igralištu. Možda je on imao par dobrih duela, ali ovaj gol je izbacio Napoli iz LŠ-a.

Golman možda jeste loše reagovao, ali je Kulibali ispao prelako. Čuvao Salahu jaču nogu, a ovaj samo skrenuo u drugom pravcu. Ćao Kulibali, vidimo se na centru.
            I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• https://gfycat.com/respectfulflashya...stiano-2018-19

Imas ovakvu igracinu i ti se branis i igrac mrtvacinu od fudbala, e kakve kukavice...

Comment

• Pljuju ga svi zivi za pristup koji ima. Posle Kardifa, kad je hteo i da ode, nije to vise isti trener, barem ne za ovu ekipu. Hteo je i pre Napolija da ode, al ga ubedio Anjeli da ostane do kraja sezone barem.

Eno zatvorio instagram i twiter profil, lincuju ga. Ti ovo vidis tek sada, ja evo vec dve godine.

Comment

• Negde procitah da je Ronaldo bio mnogo ljut posle meca sa Napolijem, cak je odrzao govor svima u svlacionici da ne treba da se brane ovako i da se to ne zove igra, svi su ga podrzali, pocev od Alegrija. Velika je sisa Max. Cesto ga psujem, imati onakav potencijal u napadau a braniti se sa igracem vise, ili povesti 1-0 i onda zatvoriti utakmicu u 10. minutu protiv slabih ekipa, nikakve logike nema. Vreme je da se rastanemo na kraju sezone, pruzio je on maksimum, dostigao vrhunac, vreme je za Zidana i LS.
                  Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by Prototype View Post
                    Pljuju ga svi zivi za pristup koji ima. Posle Kardifa, kad je hteo i da ode, nije to vise isti trener, barem ne za ovu ekipu. Hteo je i pre Napolija da ode, al ga ubedio Anjeli da ostane do kraja sezone barem.

Eno zatvorio instagram i twiter profil, lincuju ga. Ti ovo vidis tek sada, ja evo vec dve godine.
                    Pratio sam dosta u LS, ne bas mnogo Seriju A, ali ove sezone pratim vise zbog Ronalda.

Imas najveceg clutchera i najboljeg igraca u istoriji LSa, donela ti ga uprava da probas da osvojis LS i ti onako igras. Ako ne prodje Atletico za pocetak, treba sam da ode, ako ima i malo dostojinstva.

Comment

• Evo sad citam na twitteru, Ronaldo drzao govor u svlacionici nakon Napoli, iako pobedili, govorio o tome da se mora vise napadati i imati napadacki pristup, cak se i Allegri slozio sa tim ?! Ne znam koliko je tacno, jer jbg treba da si tu sa njima pa da bi bio validan izvor.

Comment

• Mora malo da ih digne, zna se koliki je lider u svlacionici.

Sve je moguce u revansu, iako je to Atletico sa onakvom odbranom, Ronaldo im je vise puta davao i sam het trik. Jedan rani gol i utakmica je ponovo alive. Ali mora biti pravi pristup.

Comment

• Bravo Tadicu
                          Hated, adored never ignored

MUFC

Comment

• Bravo Dusane majstore!
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Casemiro da plati kartu za ovu vrtesku.
                              DALE 1992-2020
                              NIKAD ZABORAVLJEN

Comment

• GASI SVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

DUUUUUUULE TADIC!!! KRV TI JBM!!! Kakav majstor

Comment

Working...
                                X