Lamela ima rezervisano mjesto u top5 najpoganijih igrača. Kakva je to fukara, u svakom duelu mora dodatno da udari.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2018/19 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Meni Loris ne bi branio ni u Javoru.Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Da ovako razmisljaju igraci i trener ne bi se veceras obrukali,gubili su Slovenci i 7:0 od Liverpula ali su se borili,bar su se trudili da igraju fudbal a ne ovo da ti 30 puta na utakmici sutnu iz peterca.Pa nisu vanzemaljci da ne mozes da ih sutnes,da im uklizas.Meni ovo deluje kao da su prodali utakmicu,okrenuli guzice i ajde sad napunite nas.Ovo sve vazi i za Partizan u Evropi,protiv Besiktasa preslikana ova igra,cim naleti neki jaci tim samo se sklonimo.
Comment
-
E ako im je, bas ako.
Sramotno izdanje.
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment