Luka zasluzeno. Ronaldo pizda najveca ispao po drugi put.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2018/19 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ja ne mogu nikako da razumijem kako toliko nema obraza, a kad je izbacio sa Portugalom Hrvatsku na Euru davao je izjave kako ne moze da se raduje kad njegov brat pati, aludirajuci naravno na Modrica. Pa da nije bilo i tog Modrica on nikad ne bi postao to sto jeste, covjek je najvazniji igrac Reala poslednjih pet godina, sve kuca, sve radi zbog njega i nece da ga ispostuje posle svega. Bijednik.sigpic
Comment
-
-
Originally posted by Ivan_PG View PostBrt ja volim Juventus,bas mi je krivo sto dovedoste onoga da vam zagadi tim.Sto se tice FIFE, Modric mi je bez premca, sto se tice LS i Ballon d'Or, tu je moralo/moralo bi da pripadne CR7.
A slazem se da je Modric najzasluzniji za ovakav Real, jednostavno klub ne funkcionise isto bez njega. Kad je Modric imao one povrede ako se secate u sezoni 2014-15, tad je Real izduvo na vise frontova i to sa mocnim Ancelotijem, iako je Ronaldo dao nekih 50-ak golova u sezoni.
Comment
-
Originally posted by z0La View PostKoja je to nepravda da Snajder nije dobio nagradu one godine. Sad još više dobija na značaju.sigpic
Comment
-
2010. i 2013. su bas bile diskutabilne. One 2013. morao je dobit neko iz Bayerna, kakva jbna dominacija, nesto najbolje vidjeno i niko da dobije priznanje.
Najjace od svega sto se ni Messi nije pojavio 2016. pa niko ziv ne spominje. Taj Realov lobi se vidi na sve strane. Cak i mediji sad prozivaju, a nisu to bas toliko radili one 2016.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostInijesta mozda i vise zasluzio od Snajdera. Pokradeni su opasno, ali eto deceniju smo imali rat izmedju Ronalda i Mesija, sad kad Ronaldo nije vise u Realu shvata i on sta znaci imati najjaci lobi na svijetu, to ga vjerovatno i najvise boli. Ipak odluka da Mesi nije medju tri, a Salah jeste je meni barem prilicno debilna.
Ova FIFA je sve debilnija i debilnija.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by Prototype View Post2010. i 2013. su bas bile diskutabilne. One 2013. morao je dobit neko iz Bayerna, kakva jbna dominacija, nesto najbolje vidjeno i niko da dobije priznanje.
Najjace od svega sto se ni Messi nije pojavio 2016. pa niko ziv ne spominje. Taj Realov lobi se vidi na sve strane. Cak i mediji sad prozivaju, a nisu to bas toliko radili one 2016.sigpic
Comment
Comment