Niko nije kriv Ajaksu sto su promasili sve sto su promasili. Kazna ih stigla a Real je tim koji najbolje kaznjava u ovom takmicenju.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2018/19 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
https://streamja.com/KQGv
Pogledajte evo. Cini mi se da ga De Jong prvi sprecava da Vaskez prodje, prvi ga hvata i pada. Promenio sam mislenje, nije faul po meni.
Comment
-
Ova tekma me baš podsetila na tekmu iz grupe, Ajaks-Bajern. Isto ovako Ajaks igrao lepo, kao osice, ali ih Bajern preveslao na iskustvo.
Ne mogu da se setim rezultata, ali je bila ludnica od drugog poluvremena. Znam da je Ajaks dao gol u poslednjem minutu. Isto je mogao i večeras, da se Dolberg nije okliznuo.
Ne zna Ajaks da smiri tempo, što je loše po meni. Pogotovo u ovom delu takmičenja, kad iskusne ekipe samo čekaju pad koncentracije. Mora nekog balansa da ima u igri.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
1955/56 — UKRADENA !!!
1956/57 — UKRADENA !!!
1957/58 — UKRADENA !!!
1958/59 — UKRADENA !!!
1959/60 — UKRADENA !!!
1965/66 — UKRADENA !!!
1997/98 — UKRADENA !!!
1999/00 — UKRADENA !!!
2001/02 — UKRADENA !!!
2013/14 — UKRADENA !!!
2015/16 — UKRADENA !!!
2016/17 — UKRADENA !!!
2017/18 — UKRADENA !!!
SVE SU UKRADENE !!! KRALI SU, KRADU I KRAŠĆE !!!
I opušteno, da se ne cimate više oko toga.UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
-
Originally posted by Ser Gagi View PostGol Ajaksa po meni opravdano ponisten, ali drugi gol Reala je po meni faul Vaskeza, ocigledan.
edit: izvini, vidim da si postavio video i sam zaključio da nije faulLast edited by Mrkela; 14-02-19, 11:37.
Comment
-
Pa Ramos je kasnio bar 3 puta... u 90oj njemu bježi igrač i Kurtoa brani iz ležeće pozicije. Da ne pričam još par puta u 1.pol, a i kod gola Ajaksa čuva prazan prostor, iako nije direktno njegov igrač trebao se bolje pozicionirati. Kurtoa igrač utakmice, skinuo je tri četri dobre, a s obzirom da onaj gol nije priznat ne treba se osvrčati na tu situaciju
Comment
-
Originally posted by Mrkela View PostPa Ramos je kasnio bar 3 puta... u 90oj njemu bježi igrač i Kurtoa brani iz ležeće pozicije. Da ne pričam još par puta u 1.pol, a i kod gola Ajaksa čuva prazan prostor, iako nije direktno njegov igrač trebao se bolje pozicionirati. Kurtoa igrač utakmice, skinuo je tri četri dobre, a s obzirom da onaj gol nije priznat ne treba se osvrčati na tu situaciju
Jos je stigao da napravi onaj faul na kraju na Dolbergom, kao kasni A on se nije bunio, namerno pokupio zuti da se iscisti, ne igra revans. Ajaksovi navijaci u transu misle da imaju sanse jer ih je Ramos juce ubio.
Comment
Comment