Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< Wimbledon 2018.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Fića View Post
    Za Iznera, kada servira, ne nevija vise niko, cak ni u njegovom boksu.. jedino ona paljevina sa kravatom i odelom..
    A bio mi kul lik sa koliko žara je navijao. Gledaj ga, poslednjih sat vremena ugasio se i on. To mi je utisak meča.
    Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

• sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ajmo momci još po 50 gemova pa da se razilazimo ako je moguće

Comment

• Anderson definitivno bolje izgleda, ali izner ne staje sa servisima

Sent from my MI 6 using Tapatalk
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• I onda je mrmot zavio čokoladu..

Comment

• Ovo me podseti na jedan hit.

sloboda ili ništa

Comment

• Ajde Andersone, cetiri duple, sta ti tesko
                Dayman (a-a-ah...)
                Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                Champion of the sun (a-a-ah...)
                You're a master of karate and friendship
                For everyone

Comment

• Najjači je komentator koji je na 2:2 i 10:10 rekao - "Meč ulazi u mirniju fazu..."

Comment

• Ljudi uzivajte u klasiku, Rafa i Nole igraju svake godine, igrali do sada 50 puta. Ovo je jednom u 10 haha

Comment

• Koji je tek njima smor kad moraju nesto da trljaju...a nemaju sta [emoji23]

tt
                      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by FitnessGuy View Post
                        A bio mi kul lik sa koliko žara je navijao. Gledaj ga, poslednjih sat vremena ugasio se i on. To mi je utisak meča.
                        Proradili hemoroidi
                        Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Rukometni rezultat polako prelazi u košarkaški. [emoji23]
                          “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by FitnessGuy View Post
                            Hehe preci ce na kraju u Andersonov tabor
                            --ZA GOSPODINA GOVEDARICU OD NJEGOVOG VERNOG SK FAN KLEBA--

https://ibb.co/cD1Xnq

Comment

• Voditelj na RTS-u je dosao u fazu kada na 15:15 kaze "eee sada da vidimo"
                              sloboda ili ništa

Comment

• Baš me interesuje hoće li prekinuti meč ako uopšte i počne. Sjećam se kad su prekinuli koncert Springstina na kojem je gost bio Mekartni, pred 80 000 ljudi....

Comment

Working...
                                X