Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< Wimbledon 2018.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ima li Novak sanse protiv mocnog Kevina?

Comment

• Kakav meč. Bravo Novače, idemo sada lakši deo posla!
      sloboda ili ništa

Comment

• #novakovanje
        sigpic

Comment

• Jooooooj Nole dugujes mi 5 godine zivota i parce jetre!
          --ZA GOSPODINA GOVEDARICU OD NJEGOVOG VERNOG SK FAN KLEBA--

https://ibb.co/cD1Xnq

Comment

• Nagledao sam se svakakvih teniskih klasika, al ovaj meč je, ukratko i doslovno, nadjebao sve što sam vidio na teniskim terenima.

Dva teniska Boga, svaka čast i naklon do poda.
            “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

• Za sada, sve ide prema prognozama.

Originally posted by FitnessGuy View Post
              Ne verujem da će Nadal da osvoji (čudno zvuči čak i kad samo napišem ovo ), ali imam utisak da će mu ovo biti najbolji Wimbledon poslednjih godina.
              Originally posted by FitnessGuy View Post
              Najgori trenutak u meču da se predviđa ovaj pobednik, ali i pored toga tipujem na Novaka.
              Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

• Originally posted by Prle! View Post
                Nagledao sam se svakakvih teniskih klasika, al ovaj meč je, ukratko i doslovno, nadjebao sve što sam vidio na teniskim terenima.

Dva teniska Boga, svaka čast i naklon do poda.
                +1000

Bukvalno, kraj petog seta je bio nenadjebiv nivo, igrali su sve bolje i bolje! Bolje od AO 12!

Comment

• @Topspin o kom servisu pricas, pa spasao je 15 BL servisom.
                  @Fico pozitivo kad ces prestati da pljujes sampiona druze, da je imao vere kao ti Novak bi igrao klikere kao juce kad je cekao da pocne.

Ostali pozitivci i pljuvaci "navijaci" kad cete jednom nauciti i biti pravi.

Bojana svaka cast.

Idemooo SAMPIONE.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

• Modrić: Navijaćemo za Đokovića, hvala mu za sve lepe reči
                    http://rs.n1info.com/a403896/Sport-K...lepe-reci.html

Sport iznad politike, u inat Vucicu
                    sigpic

Comment

• Sto kazu ovi iz "Vragolastog tenisa", jedina mana mecu je sto nije finale

Comment

• Na 4 bp koje je imao Rafa morao je vise uraditi, da je protiv Isnera iskoristio bi ih i onaj preuranjeni napad na BP, pod naletom adrenalina je odigrao a nije trebao tako krenut bezglavo.

Comment

• Bravo Nole, bravo Bogovi tenisa, fantastican mec, klasik, steta sto je Rafa ispustio priliku da se priblizi jos malo Rogeru, ali evo i Noleta blize Rogeru, samo neka ga neko skine.
                          Last edited by miloolja; 14-07-18, 16:12. Reason: krajnje si bezobrazan!

Comment

• Gde ste, navijači Novaka sa aliekspresa?[emoji41]
                            “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Ja sam blago sokiran vecinom komentara odje, ali i komentatorima na raznim tv-programima, kao i Matsom i onom ribom sto vode program.. svi govore kako je mec nenadjebiv, suvi kvalitet, besprekoran.. Ali ja sam vidio mnogo slabiji mec od jucerasnjeg. Neka neko izbaci statistiku, ali sam utiska da se neuporedivo vise grijesilo nego juce. Mnooogo mu je poena Nadal nerezonski poklonio, sto nije tipicno za njega. Bice da je trava krivac.. I ubijedjen sam da sa ovako mlakom igrom Novak nema nikakve sanse protiv Nadala na bilo kojoj drugoj podlozi. Pa on cijeli dan danas ni jednom nije poslao neku razornu, ravnu loptu, kojom direktno Nadala baca u defanzivu i sabija ga. Previse me je puta iznervirao mlakim prebacivanjem mrezice kad uopste nije bio prinudjen na to, vec naprotiv, dobija lagan ritern od Nadala na sred svoje polovine, ima svo vrijeme ovog svijeta da se namjesti na forhend i on vraca neki spinovani, metiljavi, ultraspori hitac na penal Nadalu, koji ga raznosi zbog toga. Katastrofa!!

Ali sam presrecan, naravno! S tim sto mislim da mora ozbiljnije protiv onog juznoafrickog ubice, jer ce se ponoviti Kveri..
                              Last edited by Joker; 14-07-18, 15:59.

Comment

• Kljucni poen meca DS Novaka na SP Nadala u TB
                                Similis simili gaudet

Comment

Working...
                                X