to je ono "MOMCI UZMITE MI LOPTU AKO MOZETE"
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Od ovoga ne moze vise rutinski, fenomenalno odradjen derbi koji uvek ima potencijala da bude nezgodan, ali ove sezone Espanjol ima bas ocajan tim, odavno nisu bili slabiji. Bilo bi najbolje kad bi sutra dva majstora mogla podeliti ballon d'or, ali ipak ne verujem da ce novi veliki timski uspeh biti dovoljan Iniesti, ipak je to individualna nagrada, a tu se ipak nema o cemu pricati. Jedva cekam da vidim C.Ronaldov izraz lica
Comment
-
Originally posted by p4p1 View PostOd ovoga ne moze vise rutinski, fenomenalno odradjen derbi koji uvek ima potencijala da bude nezgodan, ali ove sezone Espanjol ima bas ocajan tim, odavno nisu bili slabiji. Bilo bi najbolje kad bi sutra dva majstora mogla podeliti ballon d'or, ali ipak ne verujem da ce novi veliki timski uspeh biti dovoljan Iniesti, ipak je to individualna nagrada, a tu se ipak nema o cemu pricati. Jedva cekam da vidim C.Ronaldov izraz licaTakođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
-
Sasvim zasluženo.
U timu sezone nalazi se 5 igrača Barcelone - Pique, Alves, Iniesta, Xavi, Messi.
SpoilerTim sezone: Casillas, Dani Alves, Piqué, Ramos, Marcelo, Xabi Alonso, Xavi, Iniesta, Messi, Falcao, Ronaldo.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Andres Iniesta: "Leo, čestitke! Bila mi je čast ponovo biti tu, jako sam ponosan!"
Mascherano na Facebooku: "Leo, čestitam ti na pisanju istorije u ovom sportu. Andres, tebi takođe, jer si neverovatan igrač."
Fabregas na Twitteru: "Čestitke za Lea, četvrti put najbolji igrač sveta, zaslužio si to. Takođe, čestitke za Iniestu, velika je stvar biti na tom mestu."
Cuenca na Twitteru: "Leo kao niko drugi u istoriji. 4 Zlatne lopte za najboljeg igrača na svetu."
Villa na Twitteru: "Čestitam Messiju na njegovoj 4. Zlatnoj lopti i Del Bosqueu na tituli za najboljeg trenera!!"
"I mojim saigračima Iniesti, Xaviju, Piqueu, Leu, Sergiju, Ramosu, Ikeru i Xabiju Alonsu za ulazak u najbolju ekipu 2012. godine."
Michael Owen na Twitteru:
Spoiler
"Nedostaju mi samo 3 ovakve kako bih stigao Messija!"Attached Files
Comment
Comment