Iz ovoga sto smo napisali, ne moze se samo tako lako zakljuciti da mi posto po to zelimo da Fabregas ili Sanchez postignu gol, to su samo neke potencijalne zelje, a naravno da je pobjeda najbitnija...xD pozzz
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
ja inače ne spominjem sudije ali moram reći da su Barsi u utakmici protiv Hetafe-a dosuđena 3-4 nepostojeća ofsajda...i sto se tiče Murinja, zašto sada nije poslije utakmice protiv Atletiko Madrida spomenuo simulaciju Di Marije kada se uhvatio za lice a Atletikov igrač ga dodirnuo samo u predjelu grudi...on inače kaže da samo Barselonini igrači simuliraju..i inace Murinju je ravnopravan prema svima pa zato pitam?
Comment
-
Originally posted by Fanta View PostJedan poraz nista ne znaci, Boze moj pa desi se svakome, samo sto je vama dosao u pravo losem trenutku. Mada, cinjenica je da niste kao prosle godine, vec su vas sudije pocele gurati.
Real ako iz dvomeca izvuce samo jedan bod moze veoma lako postati sampion.sigpic
Comment
-
Originally posted by AlexisSanchez View Postja inače ne spominjem sudije ali moram reći da su Barsi u utakmici protiv Hetafe-a dosuđena 3-4 nepostojeća ofsajda...i sto se tiče Murinja, zašto sada nije poslije utakmice protiv Atletiko Madrida spomenuo simulaciju Di Marije kada se uhvatio za lice a Atletikov igrač ga dodirnuo samo u predjelu grudi...on inače kaže da samo Barselonini igrači simuliraju..i inace Murinju je ravnopravan prema svima pa zato pitam?
Comment
-
Originally posted by AlexisSanchez View Postpa nije sudija ništa pomagao, nisu sudci krivi što onaj Pepe pokušata čovjeku slomiti nogu i sl. ...ali priznajem da je prije 3-4 godine pomogao Barseloni protiv Čelzija ali to je bilo nesvjesno jer se onaj norvežanin skroz pogubio...pozz
EDIT. Nisam ni htio pricati o sudijama, ali ne mogu presutjeti iskljucivo tu utakmicu.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Fanta View PostPa nemoj da ja sad izlistam kompletnu listu utakmicu gdje vam je sudija pomagao, odakle ti hrabrost da se zalis na sudije a navijac si Barce. Treba i vas nekad ostetiti, ne navijaju svi sudci za Barsusigpic
Comment
-
Originally posted by Fanta View PostPogubio se? Pa dobro ajde 1 penal, al brate 3 penala je previse.
Inace, u takvim utakmicama nema mjesta za te stvari, a kakva je to atmosfera bila molim te?Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
Comment