Announcement
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Originally posted by z0La View PostPo meni nebitno pojačanje, i ne treba se uzrujavati.
On je doveden verovatno kao rotacija da se odmori Suarez. Što je po meni dobar potez. Neka odigra recimo 7-8 utakmica do kraja i biće uspešan transfer. O Boatengu može svašta da se priča, ali da ima znanje, to je sigurno. Lik ima mozak. Sa njim možeš da igraš brze duple, da ti zadrži loptu dok se napad pozicionira i slične stvari. On je solidna lažna devetka. Odradiće posao koji se traži od njega. Sa njim se premosti do leta, a onda se kupuje ozbiljan napadač.
Ne vidim lošu stranu ovog transfera.
Jedino možda što je mogao neki klinac sa akademije da uskoči umesto njega. Ali to je previše rizično po meni.
Comment
-
Rekoh ja sinoć vama da je on navijač Barse, a i nije verovatno toliko glup da zaprati na instagramu klub u koji neće preći.Iskreno se nadam da će dobiti pravu priliku i postati ono što se od njega očekuje, mnogo se ulaže u te klince da ne vrate reprezentaciji.
Imaće 22 godine kada pređe, nije klinac prošao je dosta toga, počeo je da igra i za A reprezentaciju, svu sreću mu želim pa da vrate ovi klinci Holandiju među top reprezentacije, imaju potencijal.sigpic"Well, football is a hard game; there's no denying it. It's a game that can bring out the worst in you, at times."
Comment
Comment