Announcement

Collapse
No announcement yet.

FC Barcelona

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Suarez lezao jedno 2-3 minuta sad protiv Kolumbije .. Nastavio je kasnije utakmicu, ali je sepao.. Ako je i to nesto ozbiljno u nenormalnom problemu smo ..
    https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

    Comment


    • Kaže da je samo bio umoran

      It was just an accumulation of all the tiredness. I have played a lot of matches and traveled a lot but the important thing is to give my all for this team.
      E sad koliko je njemu za verovati

      Comment




      • Comment


        • Comment


          • Neymar has signed a contract extension at Barcelona until 2021.

            Comment


            • Barcelona confirm record kit deal with Nike

              Barcelona have confirmed a long-term contract extension with American kit manufacturers Nike that will see the Catalan giants make at least 155m euros (£140m) a season from 2018.

              The initial deal, which smashes Manchester United's previous record £750m (835m euros) 10-year deal with Adidas, will run until 2023 when Barca's members will have the chance to vote in favour of a further five-year extension.

              "It is a figure which puts us No 1 in the world for sponsorship in the sports industry," Barca vice-president Manuel Arroyo told the club's annual general meeting on Saturday.

              "The fixed rate of the contract increases 48 per cent and the royalties also increase.

              "From this season (2018-19), the total turnover of the deal will be around 155m euros."

              Barca confirmed in May they had reached a deal to continue their partnership with Nike, which began in 1998, without releasing the value of the deal.

              The agreement will be a huge boost to Barcelona's aim to be the first football club to break the one billion euro revenue barrier by 2021.

              The Spanish champions overcame eternal rivals Real Madrid with a record turnover of 679m euros (£612m) last season.

              Members on Saturday also passed a budget of 695m euros (£626m) for this season, a massive 392m euros (£353m) of which will go on sporting salaries.

              However, that figure could even rise as president Josep Maria Bartomeu said the club are working on renewing the contracts of star forwards Luis Suarez and Lionel Messi after Neymar recently extended his deal to 2021.

              "These strikers are spectacular. Believe that our principal objective is that they all stay here," Bartomeu said of Barca's 'MSN' frontline.

              "Neymar has renewed and now we are trying so that Suarez stays here for many years to come and then we will speak with Messi of course. He is the catalyst, the one that makes everything else function."

              http://www.skysports.com/football/ne...deal-with-nike
              ....

              Comment


              • Lep jubilej ;)

                sigpic

                Comment


                • Rakuten novi sponzor Barse, ugovor na 4 godine, 55m per year, bonusi 1.5m za osvajanje lige i 5m za osvajanje lige sampiona.

                  Sent from my LG-H818 using Tapatalk

                  Comment




                  • I to samo u prvom poluvremenu

                    Odavno nisam video neki ovako poražavajući podatak za nekog igrača

                    Comment


                    • Barselona ima problem u igri ako nedostaje neko iz tria MSN. To je ocigledna i otreznjujuca cinjenica. Kada se na to doda odsustvo Rakitica i Inijeste, jasno je da se nije mogla ocekivati dobra igra.

                      Nimalo nije dobro da vezni red kluba koji se bazira na postulatima pas igre bude impotentan i trom kao juce. Prema mom misljenju, Arda nije igrac koji se uklapa u fizionomiju katalonskog kluba. Spor je i ne krece se izmedju linija. Kontrola lopte i kreacija su na nivou, ali to nije dovoljno za zeljeni nivo igre. Ne moze da menja Rakitica jer nema njegovu dinamiku. Ne moze da menja Inijestu jer se slabo krece. Videti ga na bocnim pozicijama je mucenje. Ovo je bilo jasno i pre njegovog dolaska i nisam ocekivao da ce Turcin naci mesto u prvoj postavi. Danasnji fudbal diktira potrebu za brzinom u poslednjoj trecini igralista.

                      U tom svetlu, smatram da su Katalonci napravili strasnu gresku nedovodjenjem Iska.

                      Denis obecava, ali je i njegovo mesto nedefinisano. Sto se desne strane tice, Serdji odradjuje solidan posao ali je hitno potreban prodoran desni bek. Koliko ja pratim, najbolja opcija bio bi Kanselo. Brz, jak, tehnicki potkovan, dobro se pozicionira i u odbrani i u napadu...Potpisani su ozbiljni sponzorski ugovor i nije mi jasno zbog cega bi se u januaru islo na polusezonsko resenje.

                      I dalje verujem da ce Pako dati svoj doprinos. Pri jucerasnjem stanju stvari, a imajuci u vidu njegov zadatak na terenu, ne moze mu se mnogo sta zameriti. Susret sa Malagom trebalo je da bude Nejmarova scena.


                      Mnogi su krenuli sa poredjenjem Enrikea i Gvardiole. Sacekajmo rasplet trece sezone: u njoj je Gvardiola, uz vanserijski, timski fudbal, osvojio ligu i LS, slavio u El Klasiku sa 5-0 i ostao samo bez kupa, posle onog odlicnog skoka Ronalda. Obojica su u prvoj sezoni osvojili tripletu, a u drugoj ligu bez LS. S tim da, naravno, znamo na cijim principima, barem 50% njih, i dalje igra ''blaugrana''...
                      Last edited by Bogi; 20-11-16, 10:46.

                      Comment


                      • Slazem se za Kansela, i meni se svidja. Serdji Roberto backup RB/DM.

                        Kod Paka je problem sto ima prelose kretanje, nimalo ne ucestvuje u igri. Ne zalim vala za Munirom, ali je kapirao bolje sistem. Meni je vise zao sto smo Sandra prodali... Elem, ima kad i za Paka, ne otpisujem ga odma u pocetak.

                        Nerealno da su odbili za Turana 40-50m od Kineza, uzas.

                        Ne mogu se Lucho i Pep uporedjivati, Pep je dostaaaaa bolji takticki a i sagradio je temelj ove ekipe. I stvarno je nezahvalno uporedjivat trenere Barse sa Pepom barem dokle ova generacija (Buskets, Pike, Injesta i Mesi) ne prodju.

                        I oko sponzora - sumnjam da ce kupovati jer se novi ugovori sklapaju. Nejmar, Buskets, Injesta, Suarez, Mesi... Sigurno ima jos neki...

                        Mora da rijesi Lucho probleme na terenu, gledam one passmaps i Barsa nema nikakvog centralnog dodavanja, Barsa ej... Sve po krilu ide, pa posle Busketsu ostaje siroko polje da cuva... Mozda je i Buskets ispao iz forme, ali on za Spaniju kida kad igra tako da bih prije rekao da je takticke prirode problem.


                        Sent from my LG-H818 using Tapatalk

                        Comment


                        • Dovodjenje klasicnog spica zelja je jos od one sezone 11/12, Gvardioline poslednje, kada su timovi igrali zestok bunker protiv Katalonaca. Dolaskom Suareza ti su se problemi resili, i smatram da je bilo bolje dovesti agilnog spoljnjeg napadaca. Pako ima zadatak da bude tu, na kapici sesnaesterca, tako da ipak nisam ocekivao da previse ucestvuje u igri. Precizno receno, jedina prava zamena za MSN mogao je biti Pedro.

                          Ako je tako sto se finansija tice, onda se ipak mora dovesti neki desni bek. Serdji je najbolje partije pruzao na ofanzivnijim pozicijama. Npr. u onoj ubedjivoj pobedi protiv Benitezovog Real Madrida.

                          Slazem se za Busketsa. To je narocito vidjivo ako Rakitic nije na terenu.
                          Last edited by Bogi; 20-11-16, 11:27.

                          Comment


                          • Slabe partije Alkasera, to je cinjenica ali stvar je i u tome da mu se mora dati vremena. Nije jos ni polusezona a vec se etiketira kao los. Treba uzeti u obzir da je u klub dosao poslednjeg dana prelaznog roka. Ja ga smatram generalno kao talentovanog i vjerujem da ce biti dobar u Barsi, cak smatram da je i dobar potez kluba njegovo dovodjenje. Strucni stab svakako mora da radi sa njim individualno na planu kretanja jer on je tip napadaca koji moze da se izvlaci po potrebi i na bocne pozicije, zapravo moze da ima slicnu ulogu kao Suarez iako je po pitanju klase trenutno neuporediv sa Suarezom ali poenta je da moze da se u formaciji sa tri napadaca konstantno rotira u vrhu napada ondosno razmjenjuje pozicije sto cesto po potrebi radi trio Mesi, Suarez i Nejmar.

                            Jednostavno receno, Pako Alkaser jeste profil igraca koji odgovara Barseloninom stilu igre.

                            Comment


                            • Lijepo odigrana grupna faza LS, prvo mjesto u grupi obezbijedjeno kolo prije kraja ove faze. Taman da se da sansa nekim igracima kao sto je Marlon u odbrani, naravno Alkaser obavezno u napadu.

                              Comment


                              • Auuu.Bod ko KUCA!!!!!!
                                sigpic

                                Comment

                                Working...
                                X