Originally posted by miloolja
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2018 FIFA WORLD CUP RUSSIA (Uživo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Uroš View PostE tu se slažem do kraja. Nema se šta dodati. Tamo ima i ko da radi za njega u Laciju, i Luisa Alberta Imobilea... Tu si pogodio 100%
Italijanska liga je sala, Lacio sala, najveci luzeri na svijetu, potpuno nebitna ekipa koja je sposobna u minutu da izgubi sve sto je radila godinu dana, kad ode u veliki klub ili u bolju ligu vidjecemo dje je tacno.sigpic
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostPre mislim da je i trener kriv. Videli smo kako anonimusi iz Irana igraju kao ratnici kada su vodjeni od dobrog stratega.
Ovo je toliko puta vidjeno sa reprezentacijom... da je vec masno degutantno. Besmisleno jbt
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Vladan View Post
Italijanska liga je sala, Lacio sala, najveci luzeri na svijetu.
Kako ga branim kao da smo u krvnom srdostvu.
Comment
-
Ma treba odjebat jednom za svagda ovu reprezentaciju, nek im dolaze djevojke i prijatelji da ih gledaju.
Izivljavaju se po reprezentaciji, svaki kurts i murta moze da zaigra i trenira reprezentaciju.
Ma j... te se
Sent from my iPhone using TapatalkHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Tuzno je sto su nam neki igraci nonsalantniji od brazilaca. Trebalo bi valjda obrnuto da bude.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Miki28 View PostMa treba odjebat jednom za svagda ovu reprezentaciju, nek im dolaze djevojke i prijatelji da ih gledaju.
Izivljavaju se po reprezentaciji, svaki kurts i murta moze da zaigra i trenira reprezentaciju.
Ma j... te se
Sent from my iPhone using Tapatalk
Polusvet.
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostJa ne znam na koji drugi nacin mi i mozemo igrati protiv Brazila sem na kontru i klasicno bunarenje. Te price evropski Brazilci, lako i poletno nije izvodljivo kada se sagleda objektivno trenutna situacija. Imamo selektora koji je odrzao dva i po treninga.
Jebiga sad samo preostaje na snagu, na prekide i da nas pogleda sreca malo.
Meni je katastrofa da mi tako loše dodajemo, svaki pas je nesiguran, lopta nekako skakuće, spora je. Elementarni fudbalski elemenat nam je najgori. Kad bi to samo popravili uz smisao za igru koji imamo bili bi mnogo opasni.
Situacija u kojoj Matić u kontri promaši Ljajića na 10 m za čitava 2 m sve objašnjava.
Ne pomaže ni što na najosetljivijem mestu imamo dva štopera 20 i 22 g. sa 4 meča ukupno.
Comment
-
Strast, zar, grizes, onaj osecaj da ces pojesti loptu...sta to bese i ko da ti prenese... sc
Pazi ova dva njanjavca u kontri...
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment