Mesi je bolji od Ronalda i Maradone. Nego loši saigrači u Argentini i nema tim. Vodio je timove uvek do finala - 0 golova u nokaut fazi. Ipak je Maradona igrao tada sa klasama, sećate sa onog što je posle igrao onde i onog što je igrao tamo. I onaj pozadi što je posle igrao onde. A imao je i trenera. Bure kokaina ma koliko ga ne cenim zbog nesportskog života, je no 1.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2018 FIFA WORLD CUP RUSSIA (Uživo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ivan_pg View PostSuarez postize 3 gola.Vamos Urugvaj!!!!!Vamos bracooo!!!!!!Da se posalje Kristijano kuci,da se ne slade navijaci Reala ispadanju Mesija nego da i oni budu tuzni kao i mi danas.sloboda ili ništa
Comment
-
-
Originally posted by Ivan_pg View PostIsto ka Mesi,sistemski igrac razumies.Ne zna taj nista.sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostUpravo. Nego statističari pusti, nisu šutnuli loptu u životu, pa ne znaju. Nisu gledali Pelea oni, ne bi ovako lupali da jesu. Čovek sa jednom kraćom nogom, čini mi se levom dal, doninirao fudbalom.
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostUpravo. Nego statističari pusti, nisu šutnuli loptu u životu, pa ne znaju. Nisu gledali Pelea oni, ne bi ovako lupali da jesu. Čovek sa jednom kraćom nogom, čini mi se levom dal, doninirao fudbalom.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
2018 FIFA WORLD CUP RUSSIA (Uživo komentarisanje)
Originally posted by mark it zer0 View PostUpravo. Nego statističari pusti, nisu šutnuli loptu u životu, pa ne znaju. Nisu gledali Pelea oni, ne bi ovako lupali da jesu. Čovek sa jednom kraćom nogom, čini mi se levom dal, doninirao fudbalom.
Sent from my iPhone using TapatalkHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostBest obrne 10 zena,popije 6 litara viskija izadje na teren i da 4 gola Evertonu.A ovo danas sve pederi.sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostBest obrne 10 zena,popije 6 litara viskija izadje na teren i da 4 gola Evertonu.A ovo danas sve pederi.
Originally posted by Sandugp View PostGarinca Markane, Garinca .... Decak sa brojem 10 je imao istu duzinu oba svoja ekstremiteta
@miki ma jok, Pele, on je ranije bio, Garinca je tek posle, mada je i on veliki, nema sta. Ali Pele je bio poseban. PELE.Last edited by mark !t zer0; 30-06-18, 19:54.sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostJebo te Best.
Sandu, nemoj mi ti meni pricati o Garinci. Njemu je desna bila kraca. Eeee uhvati me nostalgija kad se samo setim tih majsota..
@miki ma jok, Pele, on je ranije bio, Garinca je tek posle, mada je i on veliki, nema sta. Ali Pele je bio poseban. PELE.
Ma sta ces se secati ... dovoljan ti je taj BOG sa avatara. Njega ne moras da se secassigpic
Comment
Comment