Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< Roland Garros 2018.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Loše se piše španskom tenisu ako je Munar njegova budućnost.
    Novak u fazonu vežbamo udarce.
    sigpic

Comment

• могао би и смеч да вежба, ха ха
      sigpic

Comment

• Стара бољка, свакоме дозвољава да му направи брејк....
        sigpic

Comment

• Novak je u fazonu zasto moram ovo da igram kad znam da sam bolji i danas,kao i pre 2 dana,samo valja odraditi i ovo

Comment

• Tacno nije realno da protiv ovog igra tb a znamo kakvu je igru prikazao protiv Rafe u Rimu..

Comment

• Dobar TB.

Comment

• Sta radi Nole u TB? Jel uzeo prvi set?
                NapredNole!!!
                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
                  Ovo sto je do sada igrao Novak u prvom setu je igra za titulu. Gotovo perfektan tenis.
                  Si siguran?
                  Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                  Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                  "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Marija, gledao do rezultata 4:1 pa batalio tek kasnije vidim da je igrao TB. Sad ponovo gledam i ponovo vrhunski tenis. Opet cu da pravim pauzu, spremam rucak.

Comment

• Malo vezba, trenira...pa fale mu mecevi ...molim lepo

Sta kuvas skeptice?
                      tt
                      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Tek sam počeo od drugog seta gledati, ali čini mi se da su mečevi protiv Dutra Silve i ovog Munara baš ono što Đokoviću treba kad je u pitanju ritam.
                        “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

• Da nisu lazanje skeptice
                          Olja kako igra Novak?

Comment

• Taman se kali do finala.

Comment

• Ako ovaj, ovom igrom, kojim slucajem pobedi mladog spanca to ce biti najveca nepravda u svetu tenisa ikada, samo ga srecni udarci spasavaju

Comment

• Berdih resio da me demantuje, dobro igra u nastavku.
                                Originally posted by Casiraghi
                                Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                                Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                                Srecan Mane svima koji slave.

Comment

Working...