Kao sto celog proljeca pisem, nagazne mine su tu, Rafa bi trebao da menja stil igre narocito protiv ovih udaraca, zao mi je ali mislim da je prekasno. Kao Nadalov navijac iskreno mislim da je ovo vrhunac ovog proleca nadam se da ce me iznenaditi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
>>>UŽIVO<<< Roland Garros 2018.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostZnam buraz, onako rekao figurativno.
Rafa MTO izmedju setova, oba rucna zgloba su mu povezana zavojom, videt cemo dal je ozbiljno.zasto su mu zamotane ...boze me oprosti ko da seko vene
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ne znam da li ima nivo u sebi, ako ga ima, mora da ga pronadje kako zna i umeOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Larisa View PostNije brate, kažu na nogama izašao
Rafa baš loše igra,ali ovo mu nije prvi put da sporije uđe u meč.
Dijego je baš prijatno iznenađenjeŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Ja kao Novakov navijač čiji muž je Nadalovac moram da navijam za Nadala
ali Argentinci imaju moje simpatije danasŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Nigde paraleleOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
I Federer je danas uz Dijega
A koliko Dijego dobro igra da mi drži pažnju i da ja ne gledam Delpa...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Ne strecam se mnogo ni zbog Novaka, niti zbog Rafe, jos manje muza... vamos Dijego!
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Vamos Diego vamoshttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
Comment