Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< Roland Garros 2018.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kao sto celog proljeca pisem, nagazne mine su tu, Rafa bi trebao da menja stil igre narocito protiv ovih udaraca, zao mi je ali mislim da je prekasno. Kao Nadalov navijac iskreno mislim da je ovo vrhunac ovog proleca nadam se da ce me iznenaditi.

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
      Znam buraz, onako rekao figurativno.

Rafa MTO izmedju setova, oba rucna zgloba su mu povezana zavojom, videt cemo dal je ozbiljno.
      Alooo ti figuratuvno zasto su mu zamotane ...boze me oprosti ko da seko vene

tt
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ne znam da li ima nivo u sebi, ako ga ima, mora da ga pronadje kako zna i ume
        Originally posted by Casiraghi
        Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
        Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
        Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Bandaža, da bi udarao krvnički.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
            Alooo ti figuratuvno zasto su mu zamotane ...boze me oprosti ko da seko vene

tt
            hehe
            Dobar je u nastavku, pojacao intenzitet i ima dubinu. Statistika prvog seta je HOROR, ispod 50% i na prvi i na drugi, 4-14 W-UE, kriminal.
            OVAKO

Comment

• Stvarno krvnički udara. Ne mogu ni da zamislim koliko je snage i veštine potrebno protivniku da kontroliše ono.
              Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

• Originally posted by Larisa View Post
                Nije brate, kažu na nogama izašao
                Jao setih se filma Mrtav 'ladan kada kažu da je dedica "ustopir'o 'ladnjaču"

Rafa baš loše igra,ali ovo mu nije prvi put da sporije uđe u meč.
                Dijego je baš prijatno iznenađenje
                Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Iskreno kao Novakov navijac mislim da je bolje da pobedi Nadal. Novaka ce jos vuse da boli poraz ako izgubi Nadal.

Comment

• Ja kao Novakov navijač čiji muž je Nadalovac moram da navijam za Nadala
                    ali Argentinci imaju moje simpatije danas
                    Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

• Nigde paralele
                      Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                      Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                      Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Švarcman dobija i drugi, na 2:0 kiša prekida, posle Nadal dobija 2:3

Comment

• I Federer je danas uz Dijega
                          A koliko Dijego dobro igra da mi drži pažnju i da ja ne gledam Delpa...

Comment

• Ne strecam se mnogo ni zbog Novaka, niti zbog Rafe, jos manje muza... vamos Dijego!

tt
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Vamos Diego vamos
                              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                              with experience.

Comment

• Rafa tolko nije siguran u svoju igru sa osnovne da igra dropove,sta uradi Svarcnan

Comment

Working...
                                X