Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< Roland Garros 2018.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• U prvom gemu

Comment

• Originally posted by torpedo View Post
      šta te briga za Timom.
      Ne pocinji ...ispred TVa sam, zavaljena, ne zanima me strim...samo TV..tj ES eng

Ucuti Mijaljevicu...dal si normalan!! Ovo je bolest majke.mi...ovo trtljanje. Ja u realnom zivotu ne znam muskarce da pricaju ovoliko i ne zaklapaju

tt
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
        Ne pocinji ...ispred TVa sam, zavaljena, ne zanima me strim...samo TV..tj ES eng

Ucuti Mijaljevicu...dal si normalan!! Ovo je bolest majke.mi...ovo trtljanje. Ja u realnom zivotu ne znam muskarce da pricaju ovoliko i ne zaklapaju

tt
        RTS je bolji nego ovaj "naš" ES. A ako hoćeš da ti baš ogadi stavi RTRS

Comment

• Originally posted by torpedo View Post
          RTS je bolji nego ovaj "naš" ES. A ako hoćeš da ti baš ogadi stavi RTRS [emoji3]
          Eeeee da ja nase ne "ubijem" i pustim Engleze tj pusteni su zauvek

Glupiras se nepotrebno Novace, rekla bih -.-

tt
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Za sada Djokovic igra kao rekreativac. Realno imao je I on dosta srece u zrebu. A sudija ga je posteno opomenuo, pravila treba za sve da budu ista.

Comment

• Realno Novaka ponovo mrzi da igra kao u prva 2 kola,cekam da se uozbilji,valjda nece kasno

Comment

• Nece valjda od ovoga...

Comment

• Koliko Novak ne zna na ovom turniru da zavrsi zicer forhendom..

Comment

• е мој Ноле, мука те је и гледати...
                    sigpic

Comment

• Rutinski ga rešava u prvom setu. Novak i da ga prođe nema šta da traži protiv Thiema.[emoji57]
                      “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Nekako ne strepim za ishod ovog meča. Novak standardno startovao a ovaj Marko mu je nepoznanica, brzo će ga provaliti

Comment

• Ako nastavi da ceka da Marko padne, nema od toga nista.

Sta mu je sa vratom? -.-

A tek ovi Englezi nisu normalni...ukljucili se pre 2 gema i ĆUTE

tt
                          sigpic

Comment

• Zaspali.
                            Dayman (a-a-ah...)
                            Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                            Champion of the sun (a-a-ah...)
                            You're a master of karate and friendship
                            For everyone

Comment

• Jaoooo kakve sad probleme ima sa vratom...ramenima..koji andrak

tt
                              sigpic

Comment

• Previse je pasivan Novak...

Comment

Working...
                                X