Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< Roland Garros 2018.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Koji mu je ovo vec ukradeni set na ovogodisnjem RG-u?
    Napadni titulu!
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Kako su ljudi ovde nerealni. Po meni su mu sanse bile bolje pre pocetka turnira nego sada...

Comment

• Mentalna gromada,igra na taktiku skidanja pritiska sa sebe u zavrsnici,zapravo protiv Novaka je to dobitna taktika,Timotija ima u saci videlo se u Madridu

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
          Ostao mi je u sećanju onaj meč sa Simonom na AO 2016 kada je pobedio u 5 setova sa napravljenih 100UE, pa je uzeo titulu.
          Bilo je još puno mečeva gde se provukao ( kao i drugi ali kao njegovom navijaču lakše mi je da uzmem njega kao primer)...

Ajmo Saša
          Novak nikad nije, ni na jednom GS, igrao tri uzastopna meča u pet setova i osvojio turnir. GS se osvaja sigurnijom igrom.
          “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Jako cesto je covek koji se provlacio osrednjom igrom u zavrsnici pobedjivao coveka koji je sve dominantno dobijao,primer Wimb 2014 i 2015 Novak i Roger,posebno 2014,uso 2015 isto

Comment

• Tri meča u pet setova protiv teniskih mediokriteta je ispod osrednje igre.
              “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Recimo da Zverev dosta poena uzima servisom utoliko su ovi mecevi u 5 setova drugaciji ..
                Similis simili gaudet

Comment

• Nishika na svoju prvu BP uzima set
                  Similis simili gaudet

Comment

• Auuuu - uze japanac set, ukrade

Comment

• Znao je Marej na rg 2016 da igra 5 setova sa jos gorim likovima pa je na kraju u finalu dobrano namucio Novaka,jedini problem je eventualno kondicija kod Sase

Comment

• Drugi set se ispostavlja kljucnim za njega na ovom RG, onaj protiv Dusana najpre rekla bih . Govori o koncentraiji i neverovatnoj ambiciji da se dokaze pobednicki kvalitet to mu mislim niko ne moze osportiti, dopadao se igrac nekome ili ne..
                        Similis simili gaudet

Comment

• јадан Аца, мучи се овде ко црнац....
                          sigpic

Comment

• Rus je propustio svoju šansu onim užasnim izborom udarca na 15-30.

Comment

• Originally posted by Maxx-a View Post
                              Drugi set se ispostavlja kljucnim za njega na ovom RG, onaj protiv Dusana najpre rekla bih . Govori o koncentraiji i neverovatnoj ambiciji da se dokaze pobednicki kvalitet to mu mislim niko ne moze osportiti, dopadao se igrac nekome ili ne..
                              Apsolutno jedan od retkih ako ne i jedini iz mlađe generacije (jao da me čuje Don Fabio ) koji može da napravi nešto značajno u karijeri...
                              Volim borce a on je takav.
                              Pride jako dobro pravi kalendar,dobro vodi karijeru, igra pametno.
                              I pobedio je konačno
                              Ovaj RG mu baš prija, a ove pobede u 5 samo govore u prilog mentalnoj snazi kakvu retki ispoljavaju.
                              Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                              Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                              "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Tim 2 brejk lopte ima...

Comment

Working...