Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< Roland Garros 2018.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rekoh ja kad izasao zreb bice problema vecih sa Agutom nego sa Dimitrovim. Pitanje je u kakvoj je kondiciji Novak i moze li da igra 5 setova.
    Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by torpedo View Post
      A ja da idem od kuće do posla i obrnuto kad god izgubi servis
      Koliko je bio bitan onaj momenat dekoncentracije poslije kojeg je razbio reket.
      A jel razbio Vidiš ja ono najvažnije propustila!
      Ako je tako, uzima ovo u 4 tesna seta
      "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

• Ne znam za vas ali meni Novak danas igra vrlo dobro,nijanse su odlicile da sada ne bude na korak do pobede,onaj volej na 4:2 u drugom setu

Comment

• Dugo ce trajati ovo ali bitno je uzeti sad set pa posle koncentrisano i jako.
          Сутра брзо долази - треба човек постати
          Нестали су кодекси, остали су комплекси
          Победе су порази, а исходи су потресни!

Comment

• Meni nekako u glavi, ko uzme set uzeće i meč

Comment

• Svitolina otvoren put do finala i prospe sve u trećem kolu

Comment

• Svita ispala..od kogaaa!!
                Tako mi i treba!

Danas mi nije dan
                Novace srce...pa kako to tako...

tt
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Slažem se. Nema kod obojice snage za neki veći preokret nakon ovog seta.

Comment

• Oboje igraju vanzemaljski tenis u kategoriji puzeva sramota za tenis

Comment

• Originally posted by wanderer View Post
                      Svitolina otvoren put do finala i prospe sve u trećem kolu
                      otvorila se ludoj stricovoj zivotna prilika

Comment

• Originally posted by wanderer View Post
                        Svitolina otvoren put do finala i prospe sve u trećem kolu
                        Dovoljno da me obori na kvotu 1.10, haos.
                        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Uživanje je Novaka gledati kad ovako udara. Sweet spot na svakoj loptici, pri svakom udarcu.
                          “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

• Originally posted by jablan View Post
                            Oboje igraju vanzemaljski tenis u kategoriji puzeva sramota za tenis
                            šta li ti gledaš

Comment

• Sjajn tenis,to je taj Novakov zid sa osnovne

Comment

• što bi rekla Olja

Comment

Working...
                                X