Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< Roland Garros 2018.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Svaka cast matori

tt
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by 147 View Post
      Ako je ovo samo prica, onda logika nigde ne postoji. Sve je samo prica onda. Prica je i da Nadal najbolji na sljaci, a ne logika.
      Logicno je pricati da neko ko je osvojio milion turnira na sljaci i jeste najbolji na sljaci.

Samo pricati bez ikakve logike je to da je Delpo veci sampion od Novaka i Rozdera, ne znam u kom univerzumu.

Onda je Troicki veci sampion od Delpa s obzirom da je uzeo tri titule bez forhenda
      There's something wrong with me chemically
      Something wrong with me inherently
      The wrong mix in the wrong genes
      I reached the wrong ends by the wrong means
      It was the wrong plan
      In the wrong hands
      With the wrong theory for the wrong man
      The wrong lies, on the wrong vibes
      The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Novo finale, vamos matador!!!
        OVAKO

Comment

• Prejak je Nadal jednostavno, koliko god me vervirao...Nadam se da ce da bude kisno vreme u finalu, mada sumnjam. KOliko puta su samo najavljivali kisu na RG i skoro nikada nije padala.

Comment

• Trenutno, s obzirom na sve, nismo mogli dobiti bolje musko finale. Cestitke.
            -To define is to limit.

Comment

• Pitiju iz Delfija bi zabolela glava kad bi pročitala jednu Matsovu prognozu. Zato je ES unajmio onog bradatog Francuza.
              “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by torpedo View Post
                Mara
                Ahahah pa čak i ja bih više "ubola" nego "stručnjak" zvani japajac - ja,ja,ja , u moje vreme,meni se dešavalo...aman više Mats
                Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
                  Pitiju iz Delfija bi zabolela glava kad bi pročitala jednu Matsovu prognozu. Zato je ES unajmio onog bradatog Francuza.
                  Lako je bilo Pitiji, ona se drogirala etilenom koji je halucinogen

tt
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                  But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by 147 View Post
                    Prejak je Nadal jednostavno, koliko god me vervirao...Nadam se da ce da bude kisno vreme u finalu, mada sumnjam. KOliko puta su samo najavljivali kisu na RG i skoro nikada nije padala.
                    I sta ako bude kisno finale? RG 2013 se celo finale igralo pod kisom pa ishod i sam znas.
                    OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                      I sta ako bude kisno finale? RG 2013 se celo finale igralo pod kisom pa ishod i sam znas.
                      Pa ima uticaja itekako. Protivnik u finalu mu je bio Ferer, bilo bi bitno da je to bio Novak. Da je te godine u petak padala kisa mozda bi bilo bitno...Mislim ako pada kisa Nadalove sanse su oko 70% ako ne pada oko 90% su po meni. Nije tako malo razlika...

Comment

• Ispod prosjecan bekhend, prosjecan servis te prosjecna kondicija i kretnja, te iznad prosjecan tj vrlodobar forehand.

To je trenutno stanje Nadalove igre.Mentalno je dakako na top nivou i mislim da ce to uz cinjenicu da je finale i da ce tu Nadal vjerovatno podici nivo na maximalni moguci i presuditi.

Vidjeli smo da je taj krajnji nivo idalje dostupan protiv Novaka, sad samo jos da ga iznese 2 - 2,5 sata u finalu i to je to.
                        - 19 Grand Slams titles (84 titles)
                        - Most titles won on a single GS, Masters and ATP 500 (12 RG, 11 MC, 11 Barcelona)
                        - Winning 1 slam for 10 years in row (2005-2014)
                        - Clay slam (2010), Summer slam (2013), 2x Channel slams (2008,2010)
                        - Slams on 3 different surfaces in single year (2010), 2 slams on each surface
                        - The highest winning ratio on single surface (clay - 92%)
                        - Positive Grand Slam H2H with all big rivals
                        - Single and double gold medal winner (2008, 2016)

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                          Da zato sto je tada preko puta mreze bio Ferer David
                          Volis i ti Stefko da izvrces cinjenice, volis volis ....
                          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                            Da zato sto je tada preko puta mreze bio Ferer David
                            Volis i ti Stefko da izvrces cinjenice, volis volis ....
                            A sada je inace najveci sampion u povjesti ove igre Dominic Thiem, sa 10 Slemova iza sebe i 20 mastersa.
                            OVAKO

Comment

• Originally posted by topspinforehand View Post
                              Ispod prosjecan bekhend, prosjecan servis te prosjecna kondicija i kretnja, te iznad prosjecan tj vrlodobar forehand.

To je trenutno stanje Nadalove igre.Mentalno je dakako na top nivou i mislim da ce to uz cinjenicu da je finale i da ce tu Nadal vjerovatno podici nivo na maximalni moguci i presuditi.

Vidjeli smo da je taj krajnji nivo idalje dostupan protiv Novaka, sad samo jos da ga iznese 2 - 2,5 sata u finalu i to je to.
                              Nisam primetio da je kondicija prosecna, ostalo je na mestu.
                              Originally posted by Casiraghi
                              Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                              Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                              Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Pazite na recnik i ne govorite sagovorniku da lupa, sledeci put cu deliti prave opomene, a ne ovako javne
                                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                                with experience.

Comment

Working...