Idemo Delpo. Idemo kisa. Ako ne moze da ga pobedi neka ga izmori bar pa da Tim proba u maratonu. Moraju da se udruze protiv Rafe, to je jedini nacin.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
>>>UŽIVO<<< Roland Garros 2018.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by NI View PostOcekivao sam da ce Thiem to lakse dobiti. Novak nije izgubio od pacera. Tako da ja vidim stvari drukcije. Kakoa bi to islo da je Talijan dobio TB? Popustio bi u 3. ali bi se mozda vratio u 4.
Istina, Novak je trebao da dobije na kondiciju. Nije iz dva razlog. Zbog povrede je dao dzabe 1. set. Novak i sam ima problema i sa mentalnom i sa fizickom kondicijom.
Kazes kako bi islo da je Italijan dobio TB. To je nemoguce pitanje, jer cak ni bezmozgi Tim nece sebi u zivotu da dozvoli da izgubi TB od ovog pacera. Novak je to sebi dozvolioNovak je to sebi dozvolio DVA PUTA
sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by NI View PostOcekivao sam da ce Thiem to lakse dobiti. Novak nije izgubio od pacera. Tako da ja vidim stvari drukcije. Kakoa bi to islo da je Talijan dobio TB? Popustio bi u 3. ali bi se mozda vratio u 4.
Istina, Novak je trebao da dobije na kondiciju. Nije iz dva razlog. Zbog povrede je dao dzabe 1. set. Novak i sam ima problema i sa mentalnom i sa fizickom kondicijom.Neće vam proći opravdanje jer jedan drugi Italijan još nepoznatiji je pružio veći otpor protiv Thiema
ovo je rutinski odrađen meč uz prividno mučenje koje je uvijeno u polufinale GS-a
Comment
-
Ma Tim je odigrao vrhunski. Usao jako u mec, fokusiran od pocetka, odigrao taman koliko treba, malo je morao vise da pazi da se ne opusta, ali nije cak toliko ni zahtevan mec fihicki bio kada se sve sagleda...i u finalu ce biti top spreman.
Samo da vidimo protiv koga
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Nadal u prva dva poena pravi paze od 26 i 31 sekundu. Trebao je da dobije opomenu, ako je u slicnoj situaciji Novak dobio opomenu.
A tek na brejk loptama koliko odugovlaci. Mada uopste ne briljira. I kladionice su reagovale i sada mu daju manje sanse nego pre nedelju dana.Last edited by 147; 08-06-18, 15:16.
Comment
-
Originally posted by skeptik View PostSada se tek vidi tezina Novakovog poraza, covek nema snage za vise od dva seta i i zgubiti od njega na tri dobijena seta je prava umetnost.Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega
Comment
Comment