Willian necs biti veliki gubitak, vrlo lako se moze naci zamjena za njega, a za azara stoji, nezamjenjiv. Willian je po meni prosjecan, nema ga 6 mjeseci, pa onda zaigra nesto par mjeseci pa opet povratak na staro.. Uvijek isto
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Predsezona - PL & Championship 18/19 (pripremni mecevi, transferi, spekulacije)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Miki28 View PostKoliko god da kosta vrijedi tih para. Da li ce Celzi ostati bez Azara i Kantea ovo ljeto?
To bi bio ogroman udarac bez onzira na dolazak Sarija
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comment
-
Bez njih 2 pa koga god da dovedu, Celzi ispada iz top 4 sledece sezone.
Toliko su bitni.
Nevjera mi je da bi u godinu dana mogli ostati bez 3 kljucna igraca zadnjih godina, prvo Kosta i sad ova 2. Totalno nerealno.
Ako Barsa i Real bas zele ovu dvojicu onda ce ih i dovesti. Jeste da ce kostati para i para ali vrijede.
Sent from my iPhone using TapatalkHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
-
Originally posted by srdjan_sl View PostOdlicno je sto smo razliciti i u ovom slucaju cak totalna suprotnost, posto kad je neko odron od coveka meni je onda prirodno da ga ne zelim a eto neki ga prizeljkuju posto misle da ce im pomoci u nekim situacijama. Jbg ne biramo mi kakvi cemo biti.
Inace Junajted je poznat po tome sto je u svojim redovima imao dobre i postene ljude, velike ljude.
Ti 'odroni' kako kazes, trebaju svakom timu, u Liverpulu ima previse dobrica. A Junajted je bas zbog tih 'odrona' i bio toliko uspesan u poslednjih 20god, uvek su imali nekoga ko je 'odron' i ko ce da uradi nesto neljudski. Liverpul kada je imao Suareza, koga ja licno ne podnosim je bio najblizi tituli u poslednjih 30god.
Last edited by Brian McShtull; 12-07-18, 23:47.
Comment
Comment