Ja ipak mislim da ce biti nesto od ovoga .... e sada sta i kako videcemo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Predsezona - PL & Championship 18/19 (pripremni mecevi, transferi, spekulacije)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Tvrdim da do kraja prelaznog roka, Benítez neće dovesti nikog u Newcastle United , jer mu gazda kluba Mike Ashley neće dati ni funte. #AshleyOut"What is a club in any case? Not the buildings or the directors or the people who are paid to represent it. It’s not the television contracts, get-out clauses, marketing departments or executive boxes. It’s the noise, the passion, the feeling of belonging, the pride in your city. It’s a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his father’s hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love." - Sir Bobby Robson
Comment
-
Pogba moze samo put PSG-a za jednog Kilijana ili eventualno za neki paket Verati+Rabio
Svakako da ce on da ide za par godina, to su valjda svi znali i kad smo ga dovodili.Last edited by bici; 02-08-18, 14:39.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Više nego smešno je porediti jednog Tonija Pjulisa koji je vodio timove u više od 800 utakmica u PL i izabran za najboljeg menadžera u PL za sezonu 2013/2014 sa tamo nekim Slavišom Jokanovićem.
Evo kad Slaviša Jokanović bude izabran za najboljeg menadžera u PL, e onda mogu da se uopšte porede.Last edited by MarkoNFL; 02-08-18, 14:56.
Comment
-
Originally posted by MarkoNFL View PostSpoiler
Više nego smešno je porediti jednog Tonija Pjulisa koji je vodio timove u više od 800 utakmica u PL i izabran za najboljeg menadžera u PL za sezonu 2013/2014 sa tamo nekim Slavišom Jokanovićem.
Evo kad Slaviša Jokanović bude izabran za najboljeg menadžera u PL, e onda mogu da se uopšte porede.
Inace nagradu je dobio u sezoni kada je izgubio pola meceva(19) u ligi i bio treci najneefikasniji tim, svaka cast. Zavrsio je 11. na tabeli. Manje golova su postigla samo dva tima koja su ispala iz lige. Zamisli da ti je najveci uspeh 11-o mesto, neka me ispravi neko ako ima jos neki uspeh. I da, finale kupa. Kapa dole majstorcino.
edit: Jel on uopste bio celu sezonu 13/14 u KP-u? Sad gledam, izgleda da nije, tu nagradu je morao Brendan uzeti...Last edited by mark !t zer0; 02-08-18, 15:38.sloboda ili ništa
Comment
-
Ehh bila je zestoka konkurencija tada u PL, kakva su to samo trenerska imena bila.
Jel ostao jos neko pored Portugalca od tih silnih velicina?
Jel onda Burley bolji menadzer od Pjulisa? Sjeca li ga se neko?
On je i kup UEFA izborio a i pokupio nagradu za najboljeg menadzera te sezone i sledece otkazHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostNe kapiram... Vise nego smesno je trenutno porediti tamo nekog Slavisu Jokanovica i Pjulisa jer je on 2013/14 (pre 5 godina) bio najbolji menadzer u PL?
Inace nagradu je dobio u sezoni kada je izgubio pola meceva(19) u ligi i bio treci najneefikasniji tim, svaka cast. Zavrsio je 11. na tabeli. Manje golova su postigla samo dva tima koja su ispala iz lige. Zamisli da ti je najveci uspeh 11-o mesto, neka me ispravi neko ako ima jos neki uspeh. I da, finale kupa. Kapa dole majstorcino.
edit: Jel on uopste bio celu sezonu 13/14 u KP-u? Sad gledam, izgleda da nije, tu nagradu je morao Brendan uzeti...
Prvo da se razumemo,ja sad da moram da izberem nekog trenera da mi vodi tim a da je Srbin bio to prvo V.Milojevic potom Jokan
E sad Pjulis gde god da je radio Stouk,Palas,WBA izvlacio je maksimum iz ekipa za Ship,zavrsavao je prilicno sigurno pa ako uzmemo WBA i visoko.
Meni je najzalije sto nije dobio priliku u nekom vecem klubu,al to je sto je
I poredjenje baziras na rezultatima,ok al ako to radis sta je to do sad Jokan uradio nista,uveo ekipe iz nizeg ranga u PL
Po meni jos nisu za poredjenje,aj da vidimo sta ce Jokan da uradi u PL sa ovim Fulamom koji je 3 puta jaci od svake ekipe koju je Pjulis imao u PL,pa onda da poredimo
Meni su obojica dobri,razlicit stil gaje,al to me ne zanima ako ima rezultat,jednostavno nije jos vreme za poredjenje i a pogotov otoliko osporavanje,nekogLast edited by 61563; 02-08-18, 15:49.
Comment
-
Predsezona - PL & Championship 18/19 (pripremni mecevi, transferi, spekulacije)
Originally posted by mark it zer0 View PostNe kapiram... Vise nego smesno je trenutno porediti tamo nekog Slavisu Jokanovica i Pjulisa jer je on 2013/14 (pre 5 godina) bio najbolji menadzer u PL?
edit: Jel on uopste bio celu sezonu 13/14 u KP-u? Sad gledam, izgleda da nije, tu nagradu je morao Brendan uzeti...
Brenda nije dobio zbog epskog raspada, bas ga sjeba Pjulis[emoji6]
Inace, ne uporedjujem ih jer gotivim Pjulisa. Ozbiljan trener nema sta ali moze to Jokan prebacitiLast edited by Miki28; 02-08-18, 15:50.Hated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostPazi ovako Markane,mnogo osporavas Pjulisa,a velicas Jokana.
Prvo da se razumemo,ja sad da moram da izberem nekog trenera da mi vodi tim a da je Srbin bio to prvo V.Milojevic potom Jokan
E sad Pjulis gde god da je radio Stouk,Palas,WBA izvlacio je maksimum iz ekipa za Ship,zavrsavao je prilicno sigurno pa ako uzmemo WBA i visoko.
Meni je najzalije sto nije dobio priliku u nekom vecem klubu,al to je sto je
I poredjenje baziras na rezultatima,ok al ako to radis sta je to do sad Jokan uradio nista,uveo ekipe iz nizeg ranga u PL
Po meni jos nisu za poredjenje,aj da vidimo sta ce Jokan da uradi u PL sa ovim Fulamom koji je 3 puta jaci od svake ekipe koju je Pjulis imao u PL,pa onda da poredimo
Meni su obojica dobri,razlicit stil gaje,al to me ne zanima ako ima rezultat,jednostavno nije jos vreme za poredjenje i a pogotov otoliko osporavanje,nekogsloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostNe osporavam ga ja, koliko se ovde uzdiže. Seća li se neko one serije prošle sezone pre otkaza? Prvo je valjda dobio 3 kola, i ovde krenulo bacanje na Pjulisa, posle se raspali ljudi. Ispali u 20om kolu, niko ga posle njie pominjao.sigpic
Comment
Comment