Announcement

Collapse
No announcement yet.

Internazionali BNL D’Italia Rome, Italy May 13 - 20

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sta se desilo Osaki? 2-1 za Halep i izasao sam na pola sata i ono wtf imam sta vidjet?

Comment

• Zid je Simona danas bila za divno cudo...pa je Osaka dosta gresila.

tt
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• шта ти је харизма, шоу фантастик..Фонини разби Тима..
        Last edited by Žika; 16-05-18, 13:17.
        sigpic

Comment

• Sad je srećna Cveta pobedi Fabio u 3 seta.
          Ramos izbaci Iznera, exellent.
          sigpic

Comment

• Don Fabio

Comment

• Grande Fogna!! Kakav doktor.

Naklon i za ono lomljenje reketa Thiema, kvalitetno

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Comment

• Po meni neočekivani porazi Iznera pogotovo Tima. Očekivao sam uzbudljive duele ali i pobede gore pomenutih persona.

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka

Comment

• Jos mali treba da se najede pasulja da bi dostigao nivo velikog Fabia na sljaci..
                  --ZA GOSPODINA GOVEDARICU OD NJEGOVOG VERNOG SK FAN KLEBA--

https://ibb.co/cD1Xnq

Comment

• Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View Post
                    Po meni neočekivani porazi Iznera pogotovo Tima. Očekivao sam uzbudljive duele ali i pobede gore pomenutih persona.

cuj neocekivani, Fabiju kad se igra a kuci mu se vecinom igra, ni Rafa nije do koljena. Isner i sljaka, kakav god Ramos bio i u kakvoj god formi bio znas da ce imati malo prilika na reternu.

Comment

• Skidao je Izner mnogo jače skalpove na šljaci da bi Vinjolas bio nepremostiva prepreka. Otuda moje začuđenje.
                      Treba gledati u pasulj da bi znali dal se Donu igra ili ne. U zadnje vreme uglavnom bude ovo drugo.

Comment

• Kako pokrase Pliskovu, a tek kako ce da je kazne. Umesto pozdrava na kraju meca, slomila reket od ovog čuda gde sedi glavni sudija hahahaahahahahahaha

Comment

• I eto Tima...najbolji šljakaš posle Nadala...a niste nam dali za pravo kada smo pričali kako i koliko je limitiran kao igrač...samo na snagu i kada snage nestane nema ni igre...a umoran je ruku na srce...
                          A Dimitrov i Nišikori u tb prvog seta, pitanje je ko će prvi da čokne?
                          Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                          Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                          "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Očekivao sam da će Nišikori posle brejka lagano do prvog seta.
                            A sada će preko preokreta morati do iduće runde.
                            Nadal očekivano guzi Bosančerosa.

Comment

• Originally posted by p4p1 View Post
                              Kako pokrase Pliskovu, a tek kako ce da je kazne. Umesto pozdrava na kraju meca, slomila reket od ovog čuda gde sedi glavni sudija hahahaahahahahahaha

Axaxa, trebala je da cepa ko drvoseca dok je ne srusi sa stolice. Stvarno, ne znam cemu sluze te sudije i supervizori ako samo potvrde odluku linijskog sudije. A loptica se cak i nije videla na liniji..

Comment

• ovakve ravnjace ko Nikoloz ne bi smjele Novaku 5 gejmova uzet a vec vidim da ce bit problema

Comment

Working...
                                X