Otkud Koponen u nasem cenovnom rangu? I jos u paru sa Stefanom... pa mi treba da pevamo ako samo Stefana uspemo nekako da dovedemo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda
Collapse
X
-
Mnogo vazno bi bilo da Dangubic ostane u Zvezdi.
Uz njega I ,,pogodjenja,, pojacanja na 1 I 4 imali bi odlican tim.
Uz kvalitetan rad, dobru atmosferu, vecu podrsku publike bili bi ravnopravni u borbi za ABA ligu sa svim pretendentim na istu.
Treba gurnuti u vatru Radanova I dati mu loptu u ruke.
1. Pojacanje, Radanov
2. Baron, Dobric
3. Dangubic, Lazic, Davidovac
4. Jankovic, Pojacanje
5. Cirbes, Ristic, OjoLast edited by Laza Kacanski; 21-07-18, 09:19.
Comment
-
Ne znam sto mislite da je Radanov kec i da moze to izneti uopste. Danga bas tesko da moze produziti, mislim da mu nismo ni u planovima, kako njegovim tako i Miskovim...
Malo mi nerealno izgledaju ova ocekivanja, to nekako je sve iznad platezne moci i zivo me zanima odakle mi curimo budzet za sledecu sezonu..Meni je legitimno jos da poguramo pleja za dobre pare, ostalo mi deluje neverovatno, da se uopste granicimo sa nasim EL budzetima..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Danguba, ako nema ponude od EL klubova koje su na višem nivou nego što je naša ne vidim što mu legitimna opcija ne bi bio ostanak kod nas. Ne znam dokle će više da se postavljaju pitanja "odakle budžet?", isti je izvor kao i prethodnih 70 godina - iz državnog budžeta, kao i komšijama. Prežvakana priča milion puta.Last edited by dekkard; 21-07-18, 10:19.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Buducnost ceka, zato kazem...Cuj ti njega...pa 2.5m budzet za igrace i strucni stab nije mali, znam ja da tebi to deluje normalno ali kada na to dodas i repove...zapitas se... Sad treba vojvodjani na ulice da izadju i kazu GDE SU NASI NOVCI))) nema se tu puno razglabati, podvuci i reci imamo budzet 4m...odatle i odatle...veoma je lako zakljuciti sta pitam...bitno da si se ti zalio na neke banane
) uz recenicu nismo isti, ja kazem svi smo isti
))
3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Ne verujem u tu priču o Futuri, zlobna patka sa društvenih mreža, a i Danguba zaslužuje bolji klub, zato i mislim da se premišlja da ostane kod nas.
Što se budžeta tiče, isti smo, samo su jedni istiji od drugih. [emoji41]“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostIz vise izvira sam cuo da se trazi dobar PG i da Tomic sa pomocnicima bira najbolje rjesenje. PF i SF ce doci samo ako iskrsne extra dobra varijanta finansijski, tako da cekamo PG a za ostalo ako se otvore neke varijante.
Ako neko pomene Borisu, radice dinamit...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Comment
-
Hajde još jednom, po ko zna koji put.
ZAŠTO tolika priča o Dangubiću koji NIJE rešio svoje zdravstvene probleme?
U prevodu, sve je isto kao i ranije, dečko NE MOŽE da iznese čitavu sezonu.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
Comment