Originally posted by Ivan_pg
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda
Collapse
X
-
Originally posted by ivica14 View Postdarijus moris?Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
-
Bio je pred vratima negde 2012 ako se dobro sećam ... nači, suđeno jeNije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Pre bih rekao da je zamena za Dangubića, klasičan SFNije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
Comment
-
Originally posted by kankkunen View PostPre bih rekao da je zamena za Dangubića, klasičan SF
edit: He can play at both the small forward and power forward positions.Last edited by Victor BG; 31-07-18, 22:06.
Comment
-
Nije lose,bice przenja po ABA ligi u to nema sumnje. Nikols i ako ima 34 godine, fizicki dobro stoji. Verujem da nije ni skup nesto oko 200k cenim..Sve u svemu bice klanja po ABA ligi, verujem da ce ovi potezi naterati i Buducnost da reaguje. Svakako, ma ko dosao na keca, mi smo sad na trecem mesto kao favoriti za ligu. Buducnost, Cedevita, CZ, Mornar i eventualno se mozda u borbu za F4 uvede Olimpija,ostali su bez sansi
Elem ok resenje ali samo ako na keca dodje neka bombonica, nikako Grin...Prstace ABA na poene sigurno3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment