Announcement

Collapse
No announcement yet.

Miami 2018.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by dekkard View Post
    Kako ne kapiraš, još je mlad pa može da uzima MTO, kad bude stariji ako ih bude uzimao biće folirant. Logično.[emoji41]
    Nije tačno, za Djokovića sam smatrala da je folirant jer je stalno rpedavao i tražio MTO, medjutim promenio se i godinama nije tražio MTO, sad mu apsolutno verujem da mu treba.
    Sve je stvar koliko često igrač to traži i da li zloupotrebljava, Shapo je još mlad i treba mu pružiti šansu.
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
      Nije tačno, za Djokovića sam smatrala da je folirant jer je stalno rpedavao i tražio MTO, medjutim promenio se i godinama nije tražio MTO, sad mu apsolutno verujem da mu treba.
      Sve je stvar koliko često igrač to traži i da li zloupotrebljava, Shapo je još mlad i treba mu pružiti šansu.
      Dakle, i tada se ispostavilo da nisi bila u pravu jer je on svoje zdravstvene probleme rešio najpre operacijom nosa a potom i promenjenom ishranom kojom se oslobodio alergija koje su mu takođe zadavale probleme u ranom stadijumu njegove karijere o čemu je i sam Đoković pričao.
      To što mu je izazvalo čitav niz drugih problema dugoročno, priča je za sebe.
      “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
        Dakle, i tada se ispostavilo da nisi bila u pravu jer je on svoje zdravstvene probleme rešio najpre operacijom nosa a potom i promenjenom ishranom kojom se oslobodio alergija koje su mu takođe zadavale probleme u ranom stadijumu njegove karijere o čemu je i sam Đoković pričao.
        To što mu je izazvalo čitav niz drugih problema dugoročno, priča je za sebe.
        Trazio je on MTO i posle trcao kao zec, nije on bas toliko naivan.

U svakom slucaju, ovde je prica o Shapovalovu, ja mu verujem da mu je trebao MTO i to je to.
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Hajde da ne idemo baš u totalni off, ali Đoković ima tu izraženu hipohondrijsku crtu, koju ja nisam video kod drugih sportista u toj meri izraženo kao kod njega. U stanju je od muve slona da napravi, veoma je zabrinut u svakom trenutku za svoje zdravlje.Kada sebe uspe da ubedi da je sve u redu, onda se vrati u normalu, ne radi ništa unapred smišljeno. Ili kad ga pumpa adrenalin onda je u stanju i krvav da igra bez da se obazire na to i pobedi u tom stanju, upravo protiv RF.
          “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Niko od njih nije naivan ma koliko bio mlad.
            A to sto prerastu decije bolesti u nekom momentu to je samo odgovor koliko su sazreli i odgovorni... no, neko nece nikad, jer mu je takva narav (kao Nik recimo, ali kod njega su drugi problemi).
            Pa klinci petlici fudbaleri foliraju za sve buduce pare, e deca....ali gledaju kako to rade starije kolege, a malo ih tako i uce...
            Nema sporta danas bez foliranja, jos ako je u granicama dozvoljenog, kako sto je mto...

tt
            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• dakl,svet se pomirio sa tim da je prestala era četvorke.i ja sam valjda svet,pa sad čekam zvereva i nika

premda ono što sam video što se samog kvaliteta muškog tenisa je...pa ne kao ono što smo navikli da gledamo.twitter turnir
              Wizard

Comment

• Po kladionicama trenutno najveći favoriti Delpo i Svitolina pa ni meni ne bi smetalo da oni osvoje

Comment

• Bravo John, ajmo jos jedan.
                  Originally posted by Casiraghi
                  Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                  Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                  Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Maestralan raspad cara Čilkana u tb-u.
                    sigpic

Comment

• Čungić rutinski protiv portugalskog br. 1.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                        Za zene mi je svejedno, sto se tice fantazija bilo bi lepo da Kerber iznenadi, ali tesko
                        Sto se tice musakraca, bilo ko samo ne nezni cvet, iako ga imam u fantaziju
                        Fantaziraš o njemu a tako pišeš...cccccc

Uzgred sada se uključih, Čilkan sa nulom izgubio TB?
                        Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                        Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                        "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Haha..kako li samo fantazira ..

tt
                          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• E moj Čilićuako ti budeš broj 1 prestajem gledati tenis.

Comment

• Big John
                              Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                              Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                              Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by torpedo View Post
                                E moj Čilićuako ti budeš broj 1 prestajem gledati tenis.
                                Ne znam kako bi to mogao Čilkan da uspe, ali izgleda da je u kriznim vremenima sve moguće. Pa se nadam da to nećemo dočekati
                                Inače ode Čilkan lagano kući

Comment

Working...
                                X