Ali hirurški precizno...Kapa dole...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Miami 2018.
Collapse
X
-
Kakav gem HaaseaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ide ovo u treći...piii bre Delpo
Mada Haseu ne treba oduzeti ništa,proigrao čovek...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Spasava Delpo set lopte i vraca brejk, sjajnoOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ali evo fizija...sigurno nešto opet foliraŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by NEMANJA97 View PostHahaha joj OljaImam svih 6 SK kanala nisam govorio zbog sebe. Ipak totalno je nebitno koliko ko ima kanala...Jer uopšte nije bilo Svitoline i Krajinovića. Dona i Vesnina me ne zanimaju
A da ne bi bilo vise zbunjivanja oko F1 i raznih drugih snimaka na SK1... procitaj
http://www.sportklub.info/forum/show....php?p=1801522
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostNisi me razumeo... nisam brojala ko koliko kanala ima, vec svi kablovski operateri ako imaju u ponudi SK1 imaju i SK2 i SK3, tako da je nama gledaocima nebitno gde se sta prenosi.
A da ne bi bilo vise zbunjivanja oko F1 i raznih drugih snimaka na SK1... procitaj
http://www.sportklub.info/forum/show....php?p=1801522
tt
Comment
-
Akcenat je na pre, ranije, sada nije tako. Naravno pricam o ovim vodecim operaterima, ne onim malim lokalnim.
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
-
Pliskova uzima poene samo servisima i riternima, u razmena joj bas nista ne moze.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Kakva lopatara, strasnoOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
I Sasinka je jedan od mnogih koji se zastekao negde u prosloj godini i ostao tako.
Kada Nice igra?
ttsigpic
Comment
-
Nakon meča između Šapovalova i Džumhura koji je obilovao agresivnošću, prebacam na Zverev-Medvedev i to je kazna za oči. U kakav kanal je upao Zverev, makar je ove Ruse odrađivao sa pola gasa.Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostI Sasinka je jedan od mnogih koji se zastekao negde u prosloj godini i ostao tako.
Kada Nice igra?
ttOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment