Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2018. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Al je zapeo Busta, poraz danas bi mogao biti poguban za njega

Comment

• Na ovom turniru WTA>>>ATP

Samo da Martić konačno zaobiđu povrede.
      Osaka igra odlično na ovom turniru, bilo bi lepo da prođe u polufinale.

Comment

• Busta sa onom odvratnom igrom je najveca sramota sto se ikada desila tenisom. Cuj Busta i top 10, boze sacuvaj, u kakvom je kanalu usao tenis.
        OVAKO

Comment

• Morao bi Coric da dobije Andersona u narednom kolu.
          Originally posted by Casiraghi
          Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
          Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
          Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Hocu Jurisevica!

Lopez ne prestaje da psuje od samog pocetka

Comment

• Kakav prvi set Mayera

Comment

• al dere Osaka

Comment

• Nekako se provuce Delpo ,a sa obzirom da su mu masirali ledja i gutao tablete za bolove,a i kretao se bas loze,moguce da preda Koliju i bude WO ne bi me cudilo kako ide ceo turnir,za spas Indian Wellsa i fantazija,ostao jos mali Cunga ili Anderson/Coric...

Comment

• Originally posted by 61563 View Post
                    Nekako se provuce Delpo ,a sa obzirom da su mu masirali ledja i gutao tablete za bolove,a i kretao se bas loze,moguce da preda Koliju i bude WO ne bi me cudilo kako ide ceo turnir,za spas Indian Wellsa i fantazija,ostao jos mali Cunga ili Anderson/Coric...
                    Nece taj predati Kohliju, nego ce se vuci kao prebijena macka, a onda potrcati kao zec i zavaliti fh
                    to je to sto pricam, folirant
                    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                    with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                      Nece taj predati Kohliju, nego ce se vuci kao prebijena macka, a onda potrcati kao zec i zavaliti fh
                      to je to sto pricam, folirant
                      Ma ne znam za ranije, ali sinoc,tj.nocas,stvarno ,prvo em sto se vukao em sto je lose udarao FH,jer ga je bolelo (ledja)stalno pravio grimase,i onda popio tablete i da se ovaj sam nije samoubio tj,raspao mu se FH ,bas kad je imao brejk viska u 2 setu, i onda se ganjali jedan gem dugo ,Delpu delovale tablete vrv i onda je malo poceo jace da udara...i izvukao je mec bukvalno na greske Majera...pa ne bi uzmimao tablete namerno valjda i da folira zbog meca sa Majerom,ranije ne znam,mozda da mozda i ne...al sad kad se sve ohladi do sutra, ja ne znam kako ce on da igra tj .da ga oporave,cisto sumnjam

Comment

Ma ne znam za ranije, ali sinoc,tj.nocas,stvarno ,prvo em sto se vukao em sto je lose udarao FH,jer ga je bolelo (ledja)stalno pravio grimase,i onda popio tablete i da se ovaj sam nije samoubio tj,raspao mu se FH ,bas kad je imao brejk viska u 2 setu, i onda se ganjali jedan gem dugo ,Delpu delovale tablete vrv i onda je malo poceo jace da udara...i izvukao je mec bukvalno na greske Majera...pa ne bi uzmimao tablete namerno valjda i da folira zbog meca sa Majerom,ranije ne znam,mozda da mozda i ne...al sad kad se sve ohladi do sutra, ja ne znam kako ce on da igra tj .da ga oporave,cisto sumnjam
                        Samo se seti USO, raspadao se 2 seta protiv Thiema onda je popio neke carobne tabletice i pobedio njega i u narednom kolu Feda, iako je bio mrtav tipa jos 2 kola pre meca sa Thiemom.
                        Onda u Sangaju protiv Troickog je pao, bio na ivici suza, svi su pomislili da je ponovo povredio zglob, a on posle toga lupao fh kao maljem, stigao do Feda i bio je bas naporan mec u 3 seta. A jos je i igrao posle toga jos 2 nedelje, ukupno mesec dana bez ikakve pauze i bez problema.

Verovacu da mu nije dobro jedino ako preda, inace je on za mene 100% zdrav.

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by MareLFC View Post
                          Morao bi Coric da dobije Andersona u narednom kolu.
                          Što, pa bezveze Coric jucer odigrao, a ni h2h mu ne ide u prilog.

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
                            Što, pa bezveze Coric jucer odigrao, a ni h2h mu ne ide u prilog.
                            Sto se tice turnira Corica ga igra odlicno,e sad juce jeste bilo lose, od momenta kad je krenuo vetar,mislim da se on slabije snasao od Frica...pa cak i tako ,posle neverovatnog ispustenog TB uspeo je nekako da izvuce mec..i kad bi sa Andersonom odigrao kao protiv Aguta dobio bi,al opet stoji i taj h2h u kom mu Kevin nikako ne lezi..ocekujem zanimljiv mec,svakako

Boksi bas si surova

Comment

Sto se tice turnira Corica ga igra odlicno,e sad juce jeste bilo lose, od momenta kad je krenuo vetar,mislim da se on slabije snasao od Frica...pa cak i tako ,posle neverovatnog ispustenog TB uspeo je nekako da izvuce mec..i kad bi sa Andersonom odigrao kao protiv Aguta dobio bi,al opet stoji i taj h2h u kom mu Kevin nikako ne lezi..ocekujem zanimljiv mec,svakako

Boksi bas si surova
                              Nisam surova, to su cinjenice

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
                                al dere Osaka
                                Ocajna je ove sezone, tri utakmice, tri poraza, dva dali, sest primili. Ja sam ocekivao konkurisace za vrh, a oni ispadose iz lige.
                                sigpic

Comment

Working...