Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2018. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odlican Borna, dobar mec.

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
      Stoji to da je Thiem najbolji na sljaci ali problem je sto on nema nikakve margine u igri, previse siluje, a tako se ne osvajaju GS titule.
      Meni je najvece razocarenje ove sezone Sasa Zverev, ne moze lik mec dobiti, a bas sam ocekivao da ce napasti jako cak i za no.1 ove sezone.
      Nedopustivo je da ne koristi potencijal kod prvog servisa, odnosno da ne radi na segmentu preciznosti. Drugi je odličan, ali će uvijek to biti drugi servis. Takođe forhend je prosječan i sigurno makar 30 igrača ima bolji, a što je najgore ne vidim ni trunke napretka. Pad koncentracije i gubljenje već dobijenih gejmova od 40:0 je posebna priča, a kad se doda malodušnst nakon izgubljenih setova u kojima je imao šanse te praktično predaju, onda dobijamo, pardon, ne dobijamo ništa
      Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
        Meni je najvece razocarenje ove sezone Sasa Zverev, ne moze lik mec dobiti, a bas sam ocekivao da ce napasti jako cak i za no.1 ove sezone.
        Mislim da je pred IW rekao da njemu sezona pocinje od ovog turnira

Comment

• Sastavio ga sa podlogom, ne zna u kojem se univerzumu nalazi Agut, ne moze poen da uzme bukvalno.
          OVAKO

Comment

• Briljira Coric
            Originally posted by Casiraghi
            Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
            Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
            Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Što se ovo desilo Ćoriću?
              Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Comment

• Nabacio je fh, definitivno nikad ovako nije udarao

z3 compact using Tapatalk
                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                with experience.

Comment

• Znao je on i ranije da pokida ovako, vec u sledecem kolu ocekujem raspad, ali znajuci Corica ni ovo jos nije gotovo.

Comment

• Ma do Aguta je, kriminalno igra denes, mada ok i podloga igra dosta ulogu, ne moze nikako jeftin poen dobiti. Opet sa fh strane je los Borna, mislim ono sto zelim da kazem je da je opet FH problematican udarac i nije bas nesto napredovao tu. Servis mu je predobar, BH takodje.
                    OVAKO

Comment

• Nema sanse da je ovo isti fh kao ranije, sad ga udara ravnije i jace, to pre nije znao.

Ali sad smo ga urekli [emoji3]

z3 compact using Tapatalk
                      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                      with experience.

Comment

• Eto videli smo sad kad je Agut bio ravnopravan u razmenama, gadjao 3-4 puta golube sa forhendom. Tako ti se cini jer Agut igra preocajno danas, ne pritiska ga, ne servira dobro, nista ne radi i naravno da ce se ovaj ispucavati. Opet je to ista tehnika, ista OCAJNA tehnika koja mu nece doneti nista u kariejeri ukoliko ne promeni nesta oko toga.
                        OVAKO

Comment

• Njegov forhend je slabost koju nikad do kraja karijere neće riješiti što ga apsolutno čini neozbiljnim. Može ga u nekom meču služiti, ali tu nema ni rješenja ni nade.

Comment

• Prije ce Thiem uzeti slem nego Zverev.

Comment

• Kakav mec igra Kasatkina

Comment

• Kakvih par nezgrapnih Borninih forhenda na liniju za novi brejk.

Comment

Working...