Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sportski kviz

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Koji igrač je donio jedinu titulu prvaka Europe Borusiji iz Dortmunda?
    DALE 1992-2020
    NIKAD ZABORAVLJEN

Comment

• Originally posted by Jax Teller View Post
      Koji igrač je donio jedinu titulu prvaka Europe Borusiji iz Dortmunda?
      Lars Riken,mislim on je dao onaj 3 poluneki lob koliko se secam,al inace je Karl hajnc Ridle,natrpao
      Last edited by 61563; 23-07-18, 23:23.

Comment

• Realno teze je pitanje ko je dao prvi i drugi
        DALE 1992-2020
        NIKAD ZABORAVLJEN

Comment

• Fixni nije preboleo

Ne znam kako je Dortmund uspeo i United da izbaci ako se sećam te sezone.

Comment

• Originally posted by MarkoNFL View Post
            Fixni nije preboleo

Ne znam kako je Dortmund uspeo i United da izbaci ako se sećam te sezone.
            Koliko se secam,Juve je bas bio favorit pre finala,i prilicno iznenadjenje Dortmund te godine,a realno nisam jedva,al uvek sam da Italijan osvoji,sem nekad kad mi neki trener bas omiljen i vodi neki tim,ovo godine bi bas voleo da uzme Colo LS,iako isto ne volim da nova ekipa,koje vec nije osvajala uzima trofej...zbog Zvezde da nas je sto manje...mada moze i Juve,al recimo PSZ ne bih voleo

Comment

• U pravu si. Treba to da ostane odabrano društvo

Ona ekipa Juvea je kultna. Cela Seria A. Znalo se da je 5 godina igranja u Italiji tada bilo kao 10 negde u Španiji, itd.

Kakav PSG, fudbal bi izgubio smisao. Šteta što A. Madrid nije uspeo one sezone, to bi bio istinski podvig. Jebeni Qarabag iz izbacio u grupi, a kroz LE se prošetali.

Samo da ne bude ni Siti.

Comment

• Originally posted by MarkoNFL View Post
                U pravu si. Treba to da ostane odabrano društvo

Ona ekipa Juvea je kultna. Cela Seria A. Znalo se da je 5 godina igranja u Italiji tada bilo kao 10 negde u Španiji, itd.

Kakav PSG, fudbal bi izgubio smisao. Šteta što A. Madrid nije uspeo one sezone, to bi bio istinski podvig. Jebeni Qarabag iz izbacio u grupi, a kroz LE se prošetali.

Samo da ne bude ni Siti.
                Najjaca liga imao si 7 top timva Juve,Milan,Inter,Romu,Lacio,Firencu i Parmu sasatvi jeza...a ove sezone,ne znam ja sam ubedjen da moze Colo grupu ce proci ,i onda ce ih bilo ko tesko izbaciti,svi ostali,doveli Lemara,Gelsona vrv,PSZ je po imenima mozda i najjaci al videcemo,nece Siti...mislim da bi oladio od fudbala na neko vreme

Comment

• Ti sledeći zadaješ pitanje inače

Bilo nekad... treneri isto najbolji. Ovo danas što bi bilo direktan crveni onda je bilo možda žuti.
                  Sve ekipe igrale sa po 2 napadača, ispred lopte. Kakva "lažna devetka".

A i ove ekipe tipa Kaljarija, ko je tamo uzeo pobedu... retko ko. Verona, Bari...

Jbg... bilo nekad...

Comment

• Evo ja cu jos jedno dok sam na pauzi..

Jedan je prve fudbalske korake nacinio u Argentini, a igrao je za Francusku. Drugi je rođen u Francuskoj, a igrao/a za Argentinu. O kojoj dvojici fudbalera je riječ?
                    DALE 1992-2020
                    NIKAD ZABORAVLJEN

Comment

• Prvi mislim da je Trezege,drugi mi ne pada napamet

Mozda Lo Celso..ovo sam lupio

Comment

• Prvi tacan, drugi nije
                        DALE 1992-2020
                        NIKAD ZABORAVLJEN

Comment

• Iguain
                          sloboda ili ništa

Comment

• I Fiksni ne mozes da se setis drugog. Sramota
                            Obojica su u jednom trenutku svoje karijere nosila crno beli dres. Jedan ga jos uvek nosi.
                            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                              I Fiksni ne mozes da se setis drugog. Sramota
                              Obojica su u jednom trenutku svoje karijere nosila crno beli dres. Jedan ga jos uvek nosi.
                              A jbg evo Markan ga zabode lupio sam prvog klinca koji igra u FRA a da je Arentinac,a prvi,znam da je na kraju cini mi se otisao da odigra sezonu za River

Comment

• Originally posted by 61563 View Post
                                A jbg evo Markan ga zabode lupio sam prvog klinca koji igra u FRA a da je Arentinac,a prvi,znam da je na kraju cini mi se otisao da odigra sezonu za River
                                Pitaj ti fiks, ja sam se samo nadovezao kao pomoc prijatelja.
                                sloboda ili ništa

Comment

Working...
                                X