Benzema da nije
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sportski kviz
Collapse
X
-
Ibra mi ni na kraj pameti nije bio, već sam ga poslao u penziju
Koji igrač je dobio tri žuta kartona na jednoj utakmici SPa?Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Neki znaju, neki pogadjaju, a ja nagadjamali da, sve sportove
Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by Prototype View PostSimunic, cinimi se da je onznam da je visok igrac, koji bese ono sudija, valjda da je englez, grem pol ?
sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Prototype View PostSimunic, cinimi se da je onznam da je visok igrac, koji bese ono sudija, valjda da je englez, grem pol ?
Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
U reprezentativnoj karijeri je bio evropski prvak i osvojio 2 Kupa konfederacija, u klupskoj je nastupao samo u 2 lige (obje lige petice) i osvojio 6 titula i 3 kupa, uz to bio je i najbolji strijelac lige jedne godine te najbolji igrač svoje države.
O kome je riječ?
Comment
Comment