Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sportski kviz

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Monika Seleš, na vrhuncu karijere. Totalna dominacija.

Na turniru u jednom gradu u pauzi između gemova ili setova, odlazi da sedne.

Publika sebi blizu i od manijaka dobija nož u leđa. Jer taj bolesnik nije mogao da podnese da ona dominira ispred Štefi Graf.

Monika se oporavlja, da me nož bio malo niže pitanje da li bi se izvukla, ali mentalno ne uspeva da se oporavi. Štefi Graf za to vreme dominira.

U kom gradu se ovo desilo?

Comment

• Easy .. Hamburg.

Comment

• Mala Mo
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Tačno.

Zaboravio sam ime manijaka, i treba da se zaboravi.

A Štefi je lepo osvajala titule i smeškala se, kamerama naravno.

Pitaj.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
            Mala Mo
            Ko je originalna mala Mo? Samo za Olju

Comment

• Nemam pojma šta da pitam .. ajd da se nadovežem, ja nisam zaboravio nažalost, kako se zove manijak, smrda koji je napao iza leđa?!

Comment

• Originally posted by MarkoNFL View Post
                Ko je originalna mala Mo? Samo za Olju [emoji3]
                Pihh Morin Konoli... gledala film kao dete o njoj, bila sam fascinirana.

Ovog bolesnika nenormalnog ne znam
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Sa tribina je tada na teren uleteo Ginter Parhe i nožem ubo u leđa jugoslovenku teniserku. Nemac je napao Moniku nožem dužine 23 centimetara. Parhe je Moniku ubo u predelu lopatica, a rana dubine 1,5 cm zauvek je promenila istoriju tenisa. Ovaj incident šokirao je ceo svet.
                  sigpic https://www.facebook.com/nezvanicnoradnickinis/

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                    Pihh Morin Konoli... gledala film kao dete o njoj, bila sam fascinirana.

Ovog bolesnika nenormalnog ne znam
                    A vidi kako lepo pitanje sam ti dao

Comment

• Originally posted by Constantin View Post
                      Sa tribina je tada na teren uleteo Ginter Parhe i nožem ubo u leđa jugoslovenku teniserku. Nemac je napao Moniku nožem dužine 23 centimetara. Parhe je Moniku ubo u predelu lopatica, a rana dubine 1,5 cm zauvek je promenila istoriju tenisa. Ovaj incident šokirao je ceo svet.
                      Njoj je to nešto malo prošlo ludom srećom od arterije, nerava i još nečega.

Mogla je ladno biti ubijena na terenu, ludak je išao na to.

Slažem se da je istorija tenisa promenjena, jer je na vrhuncu bukvalno posečena...

Comment

• Bravo Constantine, cepaj .. u Trnavi sam .. u mislima ..

Comment

• Originally posted by Constantin View Post
                          Sa tribina je tada na teren uleteo Ginter Parhe i nožem ubo u leđa jugoslovenku teniserku. Nemac je napao Moniku nožem dužine 23 centimetara. Parhe je Moniku ubo u predelu lopatica, a rana dubine 1,5 cm zauvek je promenila istoriju tenisa. Ovaj incident šokirao je ceo svet.
                          30.04.1993.
                          Najfrapantnije od svega je što je osuđen samo na uslovnu kaznu i psihijatrijsko lečenje.
                          Nakon toga Monika odlučuje da više ne igra turnire u Nemačkoj a Štefi počinje da dominira...
                          Jedina dobra stvar proizašla iz ovoga je da su organizatori turnira pojačali bezbednost na istima.
                          Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                          Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                          "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Mogla bi Mara da pita nešto

Comment

• Fudbaler ,kamionom išao na treninge dok su njegove klupske kolege dolazile u basnoslovno skupim autima.O kome je reč?
                              Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                              Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                              "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Vidi ti Maru...

Da je NFL, ja bi pitao na koju ekipu misli. Tamo belci voze pick-upove od pre 20 god

Hm...

To je Englez neki 100%...

Comment

Working...
                                X