Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2018. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Prati li ko ovoga Cicipasa,moze li Nadal u finalu kako da ga savlada.

Comment

• Originally posted by madrid View Post
      Kakav lik ovaj Dimitrov. Ako mislis da je out, sto si udario DV. Sad, zato sto je promasio sudija mu kriv i trazi out, a da je pogodio naravno ne bi nista rekao. Ako si tako siguran i ako si toliko "zeleo" drugi servis, sto odigra onaj zicer, koji si igrom slucaja promasio. Posle se ljuti na Carrena, a sta je ovaj trebao u TB da pusti loptu koja je mozda u out-u a mozda i nije, i u slucaju lose procene da izgubi poen bez igre. Ili mozda da nakon toga sto je Grigor sam nastavio poen i pogresio, dodje i kaze "e nemojte da mu racunate gresku, jeste da nije bilo uzvika linijskog, a ni sam Grigor nije stao, nego je hteo da mi zakuca DV, ali ipak je servis izgleda out, daj da ponovimo"

Ne volim drsko ponasanje nikako.
      Pa nije baš tako, Grigor se žalio zato što je PCB reagovao kao da će da zaustavi poen

Comment

• Originally posted by Ivan_pg View Post
        Prati li ko ovoga Cicipasa,moze li Nadal u finalu kako da ga savlada.
        Da li je moguce da vidis Rafu u finalu?
        13/13!

Comment

• Originally posted by Sarafa View Post
          Da li je moguce da vidis Rafu u finalu?
          Pa i ja sam poludio,totalno sam zaboravio da ga u sf ceka Gofan.A ja finale nekakvo pominjem,e budale od mene.

Comment

• Ne mogu da se slozim, prvo zato sto mislim da Pablo nije nacinio kao da ce da zaustavi poen, nego kao da se predao kod DV, drugo to je jedan od boljih nacina da pokusas da uzmes poen u nemogucoj situaciji. Jako cesto je u tenisu pojava da kad neki igrac ima smash, da drugi izgleda kao da se predao, da bi se ovaj opustio i losije plasirao loptu. Ne das protivniku da te vidi krajickom oka i onda se u zadnjem trenutku odlucis za stranu. Doduse PCB ovde to nije ni uradio, jer nije ni stigao, posto je servis bio i suvise dobar.

Trece, normalno da bi Carreno pogledao tu loptu, jer je decko bio u polu padu i na to ima pravo u slucaju da on sam ne nastavi poen (misli se na udarac ili kretnju, a kao sto vidimo toga nema). Ovde je Dimitrov imao cist uvid na loptu i vreme da zaustavi poen, ali nije, zato sto je video zicer sansu i mnogo povoljniju situaciju, pa je kada promasio, jos bezobrazno optuzio sudiju i PCB.

Da je Grigor reagovao tako zato sto je mislio a je PCB hteo da zaustavi poen, onda on ne bi ni udarao DV, nego je pustio, pa bi imao "legitiman" razlog da se zali, iako ni tad ne bi bio u pravu i vrv izgubio poen(u slucaju da je dobra), jer PCB nije stao da pogleda trag, ali bi bar navijaci shvatili da je stvarno hteo da prekine poen, a ostalo bi bila tumacenja sudijske odluke. Ovako sve to pada u vodu.
            Last edited by colchonero; 27-04-18, 17:18.

Comment

• I ja bih isto podrzao Bustu.Dimitrov je ovdje ispao negativac.

Comment

• Ma razumem ja Grigora, TB, na par poena si od ispadanja, promasio si cist zicer, jednostavno moras da nadjes neko opravdanje za to, a i za poraz i da nadjes krivicu u nekom drugom. Plus ti treba vremena da se malo smiris pred sledeci jako vazan poen, posle takvog promasaja. Jednostavno emocije koje kad-tad stignu svakog igraca u raznim situacijama. I on ce shvatiti veceras.

P.S. Hajde Rafa vracaj break.
                Last edited by colchonero; 27-04-18, 17:22.

Comment

• Kad imas 40 setova dobijenih zaredom na sljaci naravno da mislis da si svemoguc,neverovatna psiha

Jednom kad Rafa ima ovoliko samopouzdanjee jakoo tesko mu ga je skinutii,imam osecaj da i ako je 5:0 40:0 za protivnika set nije siguran
                  Klizan odlican u drugom setu

Comment

• Kakav poen za ML.

Comment

• Bravo majstore
                      Originally posted by Casiraghi
                      Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                      Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                      Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Sampion, najveci. Respect.

Comment

• Ovakve meceve bi 2015 i 2016 gubio,i to je najveca razlika,kad je Rafi psiha na mestu,njegov najveci adut,onda je maltene nepobediv osim ako nisi bas mnogo bolji od njega

Comment

• Osvaja ovo Rafa lagano.. Prosto ne vidim da moze neko trenutno da mu parira. Igra kao zmaj.
                            Сутра брзо долази - треба човек постати
                            Нестали су кодекси, остали су комплекси
                            Победе су порази, а исходи су потресни!

Comment

• Originally posted by Srkisa View Post
                              Ovakve meceve bi 2015 i 2016 gubio,i to je najveca razlika,kad je Rafi psiha na mestu,njegov najveci adut,onda je maltene nepobediv osim ako nisi bas mnogo bolji od njega
                              Bas sam i ja to hteo da napisem, moras da budes bas bolji tog dana da bi ga dobio. Najbolje od svega sto kida svakog protivnika, za svaku loptu se bori..

Comment

• Sve neki znalci na forumu, kad bi samo procitali sta su pisali proslih dana ne bi se logirali godinama ako imaju bar malo samokritike ako nisu ovde da provocirju posten svet. Atp tour postaje neiteresantan kada pobjedjuje Rafa a nema Noleta i Federera, dok je Rafa stradao od obicnog slepog creva kao glive posle kise nagomolali se takozvani doktori da obznane svima da je to samo gluma. Ako neko pobedi Noleta i Rozeta onda je igrao mec zivota da bi sutradan upisao krompiric od Rafe i sl. Predlazem da se ukine sezona zemlje i da se nikad vise neigra jer je zaista dosadno.
                                Last edited by bojanaBG; 27-04-18, 21:13. Reason: recnik

Comment

Working...
                                X