Announcement
Collapse
No announcement yet.
ZOI 2018. - Opšta tema
Collapse
X
-
A gde bi Vučko inače da se pokaže opet
Biće više tema, ono što najviše gledamo i komentairšemo, kao i u Sočiju, tj biće jedan mali pdf u okviru Zimskih sportova
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ja jedva cekam ZOI, jos cu imati slobodno vreme taman do pred kraj, pa cu na miru uzivati. Valjda ce ovaj ES ispostovati sa ovim "bitnijim" takmicenjima a ne da gledam karling, umetnicko klizanje i ostale gluposti.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
E ako su karling i umetničko kliuzanje gluposti... mislim stvarno
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostE ako su karling i umetničko kliuzanje gluposti... mislim stvarno
Biathlon, alpsko skijanje, ski skokovi, bob i sankanje definitivno ne propustamDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Jedva cekam ski skokove, podrzacu Norvezane i Slovence da uzmu ekipno. Indvidualno samo da ne uzme Freitag ili bilo koji drugi Nemac, nisu mi simpaticni nikako.
Ne znam ni koje sve discipline imaju. zanimljivo mi je i brzo klizanje, tu je Holandija valjda dobra.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostJedva cekam ski skokove, podrzacu Norvezane i Slovence da uzmu ekipno. Indvidualno samo da ne uzme Freitag ili bilo koji drugi Nemac, nisu mi simpaticni nikako.
Ne znam ni koje sve discipline imaju. zanimljivo mi je i brzo klizanje, tu je Holandija valjda dobra.
Timsko zlato ide Norvezanima ili Poljacima, Nemci imaju loseg 4. skakaca, plus Ajzenbihler skace toplo-hladno tako da oni sa Slovencima za bronzu.Dreams are coming true.
Comment
-
Slovenci mogu da iznenade, to bi me najvise obradovalo. Bartol, Semenic, Jelar pa i Zajc znaju jako dobro da skoce. Da se braca Prevc ne raspadaju toliko, bili bi prvi favoriti.There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostSlovenci mogu da iznenade, to bi me najvise obradovalo. Bartol, Semenic, Jelar pa i Zajc znaju jako dobro da skoce. Da se braca Prevc ne raspadaju toliko, bili bi prvi favoriti.Dreams are coming true.
Comment
-
Originally posted by bice View PostMa Slovenci ce nastupiti Damjan, Prevc, Semenic i verovatno Bartol. Ne ocekujem ja tu nesto mnogo od njih, tanko je to. Austrijanci se raspdaju, Hajbok ocajan ove sezone, Kraft solidan ali ne kao prosle, ostala 2 coveka totalni anonimusi, Huber, Popinger, Fetner i Sliri su jos gori, cak verujem da ce i Japanci bolji biti, onaj mali Junsiro Kobajasi je odlican, samo se nadam i da ce Kasai pronaci formu, bas je los ove sezone.There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
Comment