Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fantasy tennis, POOL game - diskusije

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nisam naisla na informaciju da nece
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Valjda nece odustati, pominjali su neku povredu. Inace, ja napadam sve 4 titule ove nedelje a vi vidite sta cete.
      sloboda ili ništa

Comment

• Ja na 3 sigurno idem, a mozda i 4.

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• poludecu, jos uvek razmisljam koga da ostavim na klupi

sigpic

with experience.

Comment

• Onaj osecaj kada jurim Zarkova i udjem da vidim tim, a ono imamo 6 igraca istih.

#svidjamisekakorazmisljas
            sloboda ili ništa

Comment

• Originally posted by ... View Post
              Koli i Dimitrov vode veliku borbu, ali isto tako i fiksni i ja, i naravno kao sto uvek biva kada se nadjemo na suprostavljenim stranama, ja cu pobediti.

pozdrav fiksaro, bice neizvesno do kraja, moracu da pojacam na 27%, nisi toliko los.
              Ti li si Markane .nisam ulazio na forum do Suicida ,sad vidim tri tacke...pa ne znam sta se desava mozda da te neko oko Liverpula potkacio ,u fudbal ne ulazim inace bi vrv tri dana potrosio pisajuci,a vremena nemam bas...samo malo ovde i na Sucid...

Izvuce te Bugarce prosle nedelje i moje glupiranje sa Noletom tj stavljanja njega u tim za Majami u inat,a Zverka na klupu preko 100 poena al jbg i Gaske mi druga izmena prosle nedelje smesno ,al sam sam kriv za to,svakako uskoro te prestizem...za ovu nedleju najbolji tim imaju (naravno pored mene) Olja i Sminka..kod Boksi mi nije jasno da joj je Bertens na klupi a recimo Jarry u timu al ok...ako je zdrava po meni prvi favorit za titulu u Nemackoj

P.S. Pohvale i za Gogin tim ,sem ove 2 zene ostalo sve super
              Last edited by 61563; 23-04-18, 16:24.

Comment

• Bertens?? Ne verujem

tt
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                  Bertens?? Ne verujem

tt
                  Ja do ove godine nisam znao ni kako izgleda,al eto poceh malo da gledam taj zenski tenis...od starta godine najlepse igra plus rezultat,ona u Carlstonu pa i Majamiju i Stivens,al ona samo beton USA...po meni ona pre Muguruze,Halep ako je normalna, nije ljuta na sve i svakog oko sebe moze i ona, to je po meni F u Nemacko,j a u Turskoj ako Wozn ne smori ona Italijanka u trebalo bi da uzme turnir...al ja eto tek od skora gledam zenski tenis,mozda i pogresim...a ovamo Nadal, al dobro to je nebitno,a Madjarsku ako se shvati ozbiljno turnir trebao bi Gaske ,al ako su svi dosli ko u Marakes moze i neki novi Anduhar da bljesne

Comment

• Bertens igra 1.kolo prtovi Pliskove, koja je na istom tom terenu za vikend razbila Nemice, to je osnovni razlog zasto je nisam stavila.

A sa Jarrijem je bila kocka, koja nije prosla ovog puta

sigpic

with experience.

Comment

• Ko je Nadalov forhend? Covek za dve nedelje iskidao, jedna dobra nedelja i stize Bojanu

Comment

• Originally posted by Vule_89 View Post
                        Ko je Nadalov forhend? Covek za dve nedelje iskidao, jedna dobra nedelja i stize Bojanu
                        Draganot..dobar je Makedonac...znalo se to od starta...

A jbg,gledam sad taj zreb u sustini sve zene su kocka...moze i ova Kastakina mada sumnjam,mozda da zvekne Halep...isto ova Kvitova ja u nju ne verujem iako je odvalila Kerber sad u Nemackoj,mislim da ce sad izgubiti....a ko prodje tu ima prilicno otvoren zreb....ko i Pliskova Bertens,a ono sto sam video od Pliskove ok je ona al nekako nezainteresovano mi deluje ako krene servis ok,ako ne nije strasno i da izgubi,sestra joj jos gora..a Bertens mi je ne znam ,bas ok,borac lepo igra..bice zanimljivo...ko je najbolje procenio..mada i oni idu u QF na Muguruzu...u sustini ceo zenski zreb ja bas zeznut cak i Gerges ,koju ste vidim stavili u tim ide na ovu Sevastovu,koja moze biti nezgodna,pa onda Svitolina...
                        Last edited by 61563; 23-04-18, 17:57.

Comment

• Evo fiksni ako dodje do polufinala Pouille - Gasquet moze nova opklada, nemoj da pricas da ce Risa da osvoji turnir negde u javnsoti, hajde ovde su te svi provalili, otvorio sam im oci, ali nemoj negde drugo.

Nadal - Halep - Pouille - Woz - dobitna kombinacija za ovu nedelju, mark my words.
                          sloboda ili ništa

Comment

• Uuu i ti si pronasao Ameriku

Sve prvi nosioci

tt
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Pa sta ja da ti radim Olja kad je tako ocigledno ove nedelje, mogu ja sad da te slazem da ce Gaske ili neko drugi osvojiti, ne znam tacno koga sve imas, ako ti je lakse. Jedino ako moja Svita osvoji, to necu sebi oprostiti. Svita <3 <3 <3
                              sloboda ili ništa

Comment

• E tri tacke...smori sa tom Svitom
                                Nema od nje nista sada...mark my words
                                A kada bi svi prvi nosioci tako ocigledno osvajali svaki put...ihaa ne bi niko ni pratio...

tt
                                sigpic

Comment

Working...
                                X