Moj kapiten to rutinski radi. 275 *3, pa vi braćo računajte.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fantasy tennis, POOL game - diskusije
Collapse
X
-
Kako sam lose odradila ovo...
Ovi sto prosli ili u sledecem donose 50 poena ili igraju protiv igraca koji nose 50 poena
Win-win ..ovaj lost-lost
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Comment
-
Zar prvo kolo nije gotovo, kompletno?
Znam da je Simonin meč odložen za sutra...još neki?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Hvala, kasnije sam videla da su prebacili odmah te meceve za danasnji dan, na livescoreu...a nije mi palo na pamet da pogledam odmah, jer nisam znala da su neki mecevi prekinuti.
ttsigpic
Comment
-
-
Mogao bi ovaj Gofan bas i glatko da izgubi recimo, a ne nabija poene stalno sebi
A crna Svito...cega li si ti kraljica, posto tenisa nisi sigurno. Drzi se duplerica najbolje
ttsigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostMogao bi ovaj Gofan bas i glatko da izgubi recimo, a ne nabija poene stalno sebi
A crna Svito...cega li si ti kraljica, posto tenisa nisi sigurno. Drzi se duplerica najbolje
tt
Sad gledam tim od ovog prvog na listi za ovu nedelju, pa nije realno da je Dzumhura stavio..
Comment
-
Aha..Kvitova zbog Pliskove..a sto Tim.. nemas Keja?
I odbij!
ttsigpic
Comment
Comment