U mecu koji se izgleda nikome nije igrao, sutirali smo 6,7% za 3. , po meni nije bio bas nebitan mec ali ajde...to jr vjerovatno najgori procenat ikad ahahhahaha a sto je najjace , zamalo smo dobili...bez dva igraca i sa 20min Zugica od 17 ljeta
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Buducnost
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Prosli ste grupu, jedino je pitanje sa koje pozicije.
Jel bese ostao mec sa Mornarom kao poslednji u grupi, njima mislim treba pobeda da bi osigurali prolaz ali bi vas onda i preskocili na tabeli u tom slucaju (zbog boljeg medjusobnog skora)?
Comment
-
Mali Zugic ima muda..zato i kazem da radite dobro. Vasim domacim ste dali dobre plate i cuvate ih..cak vam je i trener dobar sa tim da je bilo skepse...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Peta utakmica za 10 dana...opet sa Mornarom. Vazniji mec prije tri dana smo dobili uprkos sutu 1 do 11 za tri. Veceras , mnogo manja kvota na Mornar. Igraci umorni, nekoliko njih preoptereceno prije svih Dzoni, Cobs i Ejim. Najavljeno da ce minute dobiti svi ali sobzirom da smo i dalje bez Popa i Dela valea, opet ce morati igrati nosioci. Zanimljivo mi je ovo da je mnogo manja kvota na Mornar. Kao da svi ocekuju da ih pustimo i time nas preteknu na tabeli.
Comment
-
Originally posted by Nemam_ti_kad View PostPeta utakmica za 10 dana...opet sa Mornarom. Vazniji mec prije tri dana smo dobili uprkos sutu 1 do 11 za tri. Veceras , mnogo manja kvota na Mornar. Igraci umorni, nekoliko njih preoptereceno prije svih Dzoni, Cobs i Ejim. Najavljeno da ce minute dobiti svi ali sobzirom da smo i dalje bez Popa i Dela valea, opet ce morati igrati nosioci. Zanimljivo mi je ovo da je mnogo manja kvota na Mornar. Kao da svi ocekuju da ih pustimo i time nas preteknu na tabeli.
Comment
-
Originally posted by Nemam_ti_kad View PostUnikaha treba da pobijedi Ulm na svom terenu, ukoliko izgubi treba mu pobjeda.
Edit. Lepa utakmica za gledanje u Moraci, kako upade ova trojka Pulenu u zadnjoj sekundi sa 9 metara posle udarca u prvi obruc.Last edited by Borca; 16-12-20, 19:41.
Comment
-
Originally posted by StefanPG View PostVirtus Burg olimpija
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Verovatno će i Huventud I Burg "birati" što misle da im je bolje
Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Nemam_ti_kad View PostSto znam, ne bih se bas tek tako zalijetao sa prognozama. Svaka grupa je teska ali ova djeluje kao bas teska. Burg ili Uniks vidjecemo. Ako je neko gledao Virtus ove sezone i smatra da moze da napise nesto vise o njima, neka napise. Ja ih nisam gledao osim jedno poluvrijeme.
"Recept" je jasan za prolaz, drzati domaci teren i probati neki brejk na strani, mada moze da se desi i neka situacija da budu 2 tima sa 3-3 skorom pa da medjusobni duel odluci ko prolazi dalje.
Comment
Comment