Nećete valjda u EL bez centra? Uz dužno poštovanje prema Zokiju i Baroviću.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Buducnost
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by madafaka73 View PostNećete valjda u EL bez centra? Uz dužno poštovanje prema Zokiju i Baroviću.
Comment
-
Originally posted by madafaka73 View PostDaleko od toga da brinem, druže. Nego ovde, a ti to ne znaš jer si nov, odavno ide priča da je roster kompletiran i da Budućnost ne juri centra.Last edited by AdmirMNe; 20-08-18, 13:39.
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostJaci sastav imaju trenutno Zvezda i Cedevita,tesko mi mozemo Aba ligu uzet.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostJaci sastav imaju trenutno Zvezda i Cedevita,tesko mi mozemo Aba ligu uzet.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostJaci sastav imaju trenutno Zvezda i Cedevita,tesko mi mozemo Aba ligu uzet.
U se i u svoje kljuse - pa sta Bog i sreca junacka daju."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Brine me to sto vecina ljudi odje kod nas, makar je takav moj osjecaj, ne zna sto je evroliga i sa kakvim azdajama cemo da se bijemo. Bukvalno nema vremena ni za slavlje ni za tugovanje. Da izgubiti od takvih azdaja 20-30 razlike nije nikakva sramota i da svi timovi u EL imaju takvih izleta. Sa druge strane raduje , sto te takve stvari jacaju i daju sansu za napredovanje.
Comment
-
Originally posted by Nemam_ti_kad View PostBrine me to sto vecina ljudi odje kod nas, makar je takav moj osjecaj, ne zna sto je evroliga i sa kakvim azdajama cemo da se bijemo. Bukvalno nema vremena ni za slavlje ni za tugovanje. Da izgubiti od takvih azdaja 20-30 razlike nije nikakva sramota i da svi timovi u EL imaju takvih izleta. Sa druge strane raduje , sto te takve stvari jacaju i daju sansu za napredovanje.
Uplašiš se malo kad vidiš te vrhunske igrače na zagrevanju...trpaju ko ludi ali kad krene utakmica , druga priča
I mi i komšije smo dobijali bolje od nas... malo na znanje , veću želju , žestok pritisak sa tribina... može se
Nekad, jednostavno ni to nije dovoljno ...suvi kvalitet presudi
U svakom slučaju treba uživati , bolje košarke u Evropi nema
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Ljubooooooo, elem..naravno da je blam ako te samaraju 20-30 razlike..nema tu price, igras EL i ne bi trebao da se brukas..top16 klubova, ne top15+1...tako morate i da shvatite i da nabacite Dzilou pritisak...jedino tako moze...EL nije bas toliko jaka da se ne lazemo ovde..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment