Originally posted by Dule Krtola
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Buducnost
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Lagan poraz...jes da sam popizdio zbog nekih gluposti na kraju utakmice ali taman da malo maknemo neki pritisak koji se stvorio, DV bi rekao namjerno izazvan iz dobro poznate kuhinjeDa se okrenemo sledecoj tekmi, dok smo razmisljali samo u svakoj prvoj utakmici, bilo je dobro, sad su vec apetiti skocili i blizi se liga kraju reg toka. Previse je bilo neke price ko ce koju poziciju zauzet. Nema veze dobro je i ovako.Svi znamo da je to tezi put, ali ponekad se mora ici tezim putem. Na pocetku niko nije imao ovakva ocekivanja,tako da samo naprijed.
Last edited by Nemam_ti_kad; 03-02-18, 21:49.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostBiće zanimljivo videti kako će igrači odreagovati na te napore i kako će izgledati nakon 20 minuta igre protiv Cede na kraju tog malog ciklusa.
Napisao sam 20' pošto se može očekivati pad u igri u drugom poluvremenu nakon toliko utakmica i puta koji iscrpljuje.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Deklasirana Cedevita u PG u zadnjem kolu eurokupa.
84:52.
Džikić je rasporedio minutažu, prvi put je veći prostor dobio Džastin Dolman, vratio se i Petar Popović, a u sastavu nije bilo Filipa Barovića i Alekse Ilića.
Najefikasniji je bio Suad Šehović sa 14 poena (četiri trojke), Kajl Gibson i Kajl Lendri su ubacili po deset, dok je Dolman upisao devet, koliko i Nemanja Gordić.
Comment
-
Sinoc caskao malo sa Coach-om. Koliki covek jbt. Jedva sam se uzdrzao, iz pristojnosti, da ih ne unistim sa pricom o kosarci i kk Buducnost. A i tu su pola godine, nisu prosetali kroz grad nijednom, nema se kad. Ljudi izasli da popiju pivo i odigraju partiju pikada. Citav strucni stab.Potpuno je otvoren i ok lik. Makar moj prvi utisak.Last edited by Nemam_ti_kad; 10-02-18, 18:40.
Comment
-
Sinoc rece trener Dzikic da ne moze da se osloni nogom na parket. Da nije siguran moze li se sto promijeniti za 5 dana. Bas steta u pm. Dao bih njemu i Barovicu po jednu moju nogu samo da igraju. Stvarno bezveze, propisali su krv ove sezone i pravedno bi bilo da makar kompletni igramo sa svima, pa ako izgubimo ,znamo da nije to to. Ovako stalno ce biti razmisljanja u smjeru sta bi bilo,kad bi bilo. Ipak je to preveliki hendikep ali sta je tu je.
Comment
Comment