Originally posted by Guthrie
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Buducnost
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Guthrie View PostAli mi nemamo primorje i luke sa egzoticnim vocem iz Juzne Amerike."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Ivan_PG View PostAj Kronose otvori tu temu o budzetima,zanimljivo bi bilo."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Nemam_ti_kad View PostMeni ne smeta prica o tome. Generalno svi imamo neke svoje projekcije. Ono sto nas razdvaja je na kojim cinjenicama i principima su iste zasnovane i koliko su daleko od prave istinu koju nikad necemo saznati.
Jadranska Liga i njena naslednica ABA su trebale da, prvenstveno budu takmicenje koje bi omogucilo opstanak i prosperitet kosarke na prostorima cele ex-yu, a pretvorilo se u zatvoren klub prve cetvorke. Gde su Bosna, Zeljeznicar, MZT, Pelister, Jugoplastika....? Kod njih se kosarka vise ne igra?Last edited by kronostime; 12-09-18, 18:31."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Samo bih odgovorio Ivanu, Dušan Alimpijević i ego Nebojše Dr Čovića su bille vaš najbolji šesti igrač u seriji.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ivan_PG View PostNajbolji,ja njih obozavam.Makar je Neca ostao i ove sezone.
EDIT: @IvanPG
Majstorki slajs.
Last edited by kronostime; 12-09-18, 20:15."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Ivan_PG View PostNajbolji,ja njih obozavam.Makar je Neca ostao i ove sezone.Originally posted by kronostime View PostE, ovo ti je, komso, sto bi teniseri reklii: "return po dijagonali".
EDIT: @IvanPG
Majstorki slajs.
Neću više, najke mi.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ivan_PG View PostTo je period kad je Milo isao na utakmicu Zvezde sa Vucicem,ljubav je cvjetala.Sad vidis koja je bila tajna vaseg uspjeha.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostPa normalno kada je sa Bokanom zajedno jeo i pio , čak se pričalo da je Boki sponzorisao jednu ili dve godine Zvezdu, nego su se pozavadilli oko plaćanja računa, ovajDr kao da je iz Pirota.
Neću više, najke mi."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Koliko znam vec smo prodali 2850 sezonskih karata. Ocekuje se cifra od oko 3000. AU JBT. Kakav skok u prihodima. Vise smo zaradili ovo ljeto nego za 70+ godina postojanja. I to su prvo prosla centralna mjesta koja su bila 300 i 240evra.
Sa prosjekom karte od 215E (140,180,240,300) dolazimo do okvirne cifre od 600+hiljada - za sad.
Svaka cast Podgoricani!!!!!
Comment
Comment