Pa Danga je i prethodni prelazak imao iz jednog u drugi ABA tim koji igra EL.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Buducnost
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Za Dangu je najbolja Buducnost opcija..ako ostane u CZ..to je bilo to sto se tice njegove karijere u usponu.. EL je EL...samo masne pare bi odlucile da ostanem..na njegovom mestu..cak nije ni zvezdas..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
To zvezdasi/partizanovci je rezervisano za navijace...kada odes u profesionalne vode navijas za onog za koga igras, krvaris i cedis znoj. Potpuno mi je nenormalno i infantilno da neko igra na silu za jedan klub a gaji emocije prema drugom jer ti je u detinjstvu neko to usadio.
Ne govorim o tim infantilnim emocijama, nego mi je bezveze da kada toliko godina igras u jednom od vecih klubova na ovim prostorima, ostvaris bond sa gradom, ljudima i navijacima, pored svih klubova za napredovanje ti odlucis da odes za onaj direktno konkurentski. Toga svakako ima, ali postoje i sportisti koje te granice iz postovanja ne prelaze i njih mnogo vise postujem.
Comment
-
Ne vezano za ovu pricu oko Dangube za koju ne znam da li ima istine u njoj, odluka da se predje u redove konkurenta nije svakako laka i mora postojati dobar razlog za istu. Upitno je sve oko njega, igraca za koga niko ne zna u kakvom je stanju njegovo koljeno. Tako da ta prica ima dosta krajeva i upitnika.
Comment
-
Originally posted by Nemam_ti_kad View PostNe vezano za ovu pricu oko Dangube za koju ne znam da li ima istine u njoj, odluka da se predje u redove konkurenta nije svakako laka i mora postojati dobar razlog za istu. Upitno je sve oko njega, igraca za koga niko ne zna u kakvom je stanju njegovo koljeno. Tako da ta prica ima dosta krajeva i upitnika.
Comment
Comment